Erez Eğilmez’in sihirli dokunuşları

Bir çok defile düzenleyen, ünlü ressam ve yazar Eğilmez, kariyerini ‘’Erez Eğilmez Boş Kalan On Sayfa‘’ adlı kitabı ve dört ayrı resim ve tual çalışmasından oluşan ‘’Sihirli Dokunuşlar‘’ adlı modern resim tablosu ile taçlandırmaya hazırlanıyor.

Eğilmez’in, yıllardan beri denemeler şeklinde yazdığı ve web sitesinde yayınladığı makale ve derlemeleri nihayet önümüzdeki ay, yabancı dillere de çevrilip kitap olarak raflarda okuyucuların beğenisine sunulacak.   

Kitabın Tanıtım Gecesini önümüzdeki günlerde açıklayacak olan Eğilmez, sadece masalımsı bir Show ile tanıtılacağının ip uçlarını verdi. 

Yazar, Fransız, Macar ve İngiliz Edebiyat eleştirmenleri tarafından farklı ve başarılı bir yazım tarzı olarak nitelendirilen yazılarının bu kitap ile büyük ilgi göreceğine inanıyor.

Eğilmez’in bitirdiği modern resim tablosu ise ünlü bir sanat galerisinde sergilenip gelirinin bir kısmı Mehmetcik Vakfı’na bağışlayacak.

Konu ile ilgili sorularımıza cevap veren ünlü Kareograf ve sanatçı, “Ulkemi ve insanlarımızı çok seviyorum, ancak sanat anlamında daha çok yol almamız gerekiyor.  

Bu fani dünyada en büyük servet kalp güzelliği ve insana ve tüm canlı varlıklara verilmesi gereken büyük değerdir.” dedi.

Yapmış olduğu tabloları Bodrum’da ve İstanbul’da sergilemeyi planladığını belirten sanatçı Avrupa’nın bazı başkentlerinde ve İsveç’te de sergilenmesi için çalışmalar yaptığını belirtti. Biz de kendisine başarılar diliyoruz. 

Dikkatini Çekebilecek Diğer Haberler ;

YORUM YAP
YORUMLAR