Jared Leto'nu göreyenler tanıyamadı!

İngiliz yönetmen Ridley Scott'ın yeni filmi ‘House of Gucci'nin çekimleri devam ediyor. Gucci ailesini konu alan yapımın kadrosunda ünlü şarkıcı ve oyuncu Lady Gaga, Adam Driver, Jared Leto ve Al Pacino gibi dünyaca ünlü isimler yer alıyor.

Yönetmen koltuğunda Ridley Scott'ın oturduğu, Gucci ailesine odaklanan yeni film 'House of Gucci' büyük bir merakla bekleniyor.

YOUTUBE KANALIMA ABONE OLMAK İÇİN TIKLAYIN

Geçtiğimiz haftalarda Lady Gaga ve Adam Driver'ın set görüntülerinin yayınlanmasının ardından hayranlar yapımı heyecanla beklemeye başladı.

Filmin kadrosunda ünlü kurgusal karakter 'Joker'e hayat vermiş ve birçok başarılı yapımda rol almış ünlü oyuncu Jared Leto'da bulunuyor. 'House of Gucci' filminin çekimleri için İtalya'nın Milan şehrinde görüntülenen Leto'yu görenler tanımakta zorlandı.

Mor takımı ve saçlarıyla bambaşka birine dönüşen ünlü oyuncu Jared Leto, yeni görüntüsüyle hayranlarını şaşırttı.

Çekimlerine Milan'da devam edilen 'House of Gucci' filminde Maurizo Gucci'nin (Adam Driver) kuzeni Paolo Gucci'yi canlandıran ünlü oyuncu Jared Leto yeni imajıyla sosyal medya da çok konuşuldu.

Başrollerinde Lady Gaga, Adam Driver, Jared Leto ve Al Pacino gibi dünyaca ünlü isimlerin yer aldığı 'House of Gucci' filminin 24 Kasım 2021'de ABD'de vizyona girmesi bekleniyor.

YORUM YAP
YORUMLAR