İşte Haydar Dümen’e sorulan bir biriden komik seks ile ilgili sorular

Haydar Dümen Posta gazetesi yazısında okurlarından gelen soruları cevapladı. Takipçilerinden gelen birbirinden ilginç sorulara bakın Haydar Dümen nasıl bir cevap verdi

Haydar Dümen Posta gazetesi yazısında okurlarından gelen soruları cevapladı. Takipçilerinden gelen birbirinden ilginç sorulara bakın Haydar Dümen nasıl bir cevap verdi! İşte Haydar Dümen'in hayranlarından gelen sorulara verdiği cevaplar...

Çivi çiviyi söker mi?

29 yaşındayım, sevgilim beni terk ettiğinden beri ufaklık yuvasından çıkmadı. Yeni bir aşk bana iyi gelir mi? Çivi çiviyi söker mi?

CEVAP
Değerli okurum, sana en büyük kazığı sevgilin atmış. Umutsuzluk yıkıntısında seni bırakıp “Hadi bana eyvallah” deyip kaçmış. Eğer bu kadın seni bırakmasaydı, bir şans arar ve bulurduk. Yeter ki kadın istesin, devreye nice teknikler sokardık. Senin çivini başka bir çivi sökmeyecek. Kerpetenin ucu çelik değilse yine o çiviyi sökerken etrafına zarar verecek. Böyle düzelmeyeceğini aklına kazıyacaksın. Şu sorulara da yanıt vereceksin: Bu çivi ve zemin konusunda durumlar neler? Yetmez, senin bilgilerin ne kadar? Ve asıl sorun nedir bu yeni aşk aramadaki yöntemin, yolun?

Milli olmak istiyorum

19 yaşındayım. Çevrem yakışıklı olduğumu söylüyor. Askerlik çağım geldi ama milli formayı giyemedim. Bir şişme kadın aldım ama o da elimde patladı. Yardım edin.

CEVAP
Oğlum, sen ki şişme bebeğe dokunur dokunmaz patlatan hokkabaz, sana ne diyeyim? Milli takım formasından önce askerlik üniformasını giyeceksin. Askerlik bitince koça dönüşeceksin.Yanlış kapılara tos vuracaksın. Kader ağlarını örecek, bizim canavar gerdeğe girecek. Girmeden önce birkaç kere de bunu deneyecek. Yiyeceğini yiyecek, içeceğini içecek. En önemlisi kendisini bilecek.

Kız ısrar ediyor

19 yaşındayım. Kız arkadaşım 18 yaşında. Sürekli ilişkiye girmek istiyor. Onun kızlığına dokunmak istemiyorum. Ne yapayım?

CEVAP
Değerli çocuğum, çok gençsin. Zamanı geldiğinde iyi seç eşini. Arkadaşına uyma, evliliği de bu yaşta aklına koyma. Cinsellik önemli bir sınavdır. Kartını doğru oynayan kazanır. Yanlış hesap Bağdat’tan döner. Ama bu konudaki yanlışlıktan nice aile söner. Genelde dönüşü zor bir yoldur. Mahkemeler, nafakalar, çocuklar... Hadi korkma, uslu uslu oyna şu aşk oyununu. Kıza anlat durumu, “Hayır” diye diren direnebildiğin kadar.

Engel olamıyorum

27 yaşındayım. Haftada 2-3 defa ilişkiye giriyordum. Ancak birkaç aydır bir yere çıkamıyorum. İsteklerime engel olamıyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP
Değerli okurum, nasıl bir ilişki? Kiminle, nerede, nasıl, evli misin, bekar mısın? Biraz daha bilgi ver ki doğru cevabı alasın.

Çok acı çekiyor

23 yaşındayım, sevgilim benden 1 yaş küçük. İlişkiye girmek istiyorum. Denememizde bana acı çektiğini söyledi. Epey zorladım ama çok canının yandığını anlattı. Bu konuda ne yapabiliriz?

CEVAP
Değerli okurum, kızı zorlama. Kız bir vajinismus sorunu yaşıyor. Bu evlilikte çözülür. Şimdiden böyle olmadı diye kızı terk etme. Ayrıca onun dünyasını da yıkma. Çünkü elinde değil, başaramayacaksınız.

10 gündür sertleşmiyor

31 yaşında, 2 yıllık evli bir erkeğim. Eşimle her gün ilişkiye giriyorduk. Ancak 10 gündür çok uğraşmama rağmen penisimde sertleşme oluyor. Bu ciddi bir sorun mu?

CEVAP
Değerli okurum, hiç ciddi bir sorun değil. Kendi haline bırak dinlensin. Bir bakım ve revizyondan geçmiş olsun. Üstüne düşmezsen kısa zamanda sana haber verecek: Harekete hazırım diye.

Telefonda seks normal mi?

22 yaşında kızım. Cinsel deneyimim yok. Sevgilimle ne zaman telefonla konuşsak ona bir haller oluyor. Benimle telefonda seks yapmak istiyor. Bu bana saçma geliyor. Onu kırmadan bunu nasıl anlatırım?

CEVAP
Sevgili okurum, sen doğru yoldasın. Ruh açılım yapmadan bedenin açılım yapmaması doğaldır. Partnerini sevdiğini söylüyorsun. Biraz daha ötesi özveriye giriyor. Ama bu özverilerden de kızlarımız zarar görüyor. Ona, estetik ve romantik ilişki istediğini söyle.

Öpüşürken boşalıyorum

20 yaşındayım. Erken boşalıyorum. Sevgilimle öpüşürken hatta telefonla konuşurken bile boşalıyorum. Ne olur bana yardım edin.

CEVAP
Değerli okurum, evlilik şartları oluştuğunda ve evlendiğinde bu konu tedavi edilecek. Şimdilik komplekse girme.

Hamile miyim?

Adet döneminin bitmesinden 1 gün sonra ilişkiye girdim. Korunmadım. Acaba hamile miyim?

CEVAP
Sevgili okurum, büyük ihtimalle bir şey olmadı. Ama bu böyle riskler almanı gerektirmez.

Penisim sanki küçük

19 yaşındayım. Penisim 7 santim. Arkadaşlarım bana erkek muamelesi yapmıyorlar. Tıbben çaresi var mı?

CEVAP
Değerli yavrum, ekipmanların tam, yola devam. Erkekliği elden bırakma. Arkadaşlarına kafanı takma.

Her yerde sertleşiyor

Yerli yersiz ereksiyon oluyorum. Olur olmadık zamanlarda bu olay başıma geliyor. Ne olur bir çare bulun.

CEVAP
Değerli okurum, onun çaresi kendinde, beyninde. Bir insanın aklından yemek çıkmazsa karnı acıkır. Ama hep acıkır. Aynen öyledir. Aç gözlülük sakıncalıdır.

İlgimi kaybettim

18 yaşındayım, çok kızla birlikte oldum. Birkaç aydır cinsel ilişkiye karşı ilgim yok. Hiçbir kızla ilişkiye girmek istemiyorum. Ne yapmam lazım?

CEVAP
Değerli okurum, perhiz şart. Romantizmi, yaşının gerektiği duygusallığı bir tarafa atıp aç kurtlar gibi masaya oturmuşsun. Zamanla her şey yerine oturacak. Senin de bir sevgilin olsun. Ama flört aşamasında kalsın, parka gidin, limonata için; tamam mı?

3-5 saat sürdüyormuş

Arkadaşımın boşalması 3 ya da 5 saati buluyormuş. Ben ne kadar istesem de 20 dakika oluyor. Bende mi sorun var? Onu dinleyince sinirlerim bozuluyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP
Değerli okurum, bizim Türk erkekleri ellerinde kılıç kalkan, doğayla savaşıyorlar. Ve bizimkilerin gözleri bağlı. Oğlum, “20 dakikayı yakaladım” diyorsun, bu o kadar ideal bir süre. Ama arkadaşın birkaç saat sürdürüyormuş. Nesi güzel bunun? Belki rekor kırmayı planlıyordur ama doğru değil. Arkadaşının palavralarına gülüp geç. O bir oturuşta bir kuzu yiyorsa bundan sana ne canım.

8 kez boşalıyormuş

26 yaşındayım. Bir arkadaşım 1 saat içinde mastürbasyon yaparak 8 kez boşaldığını söylüyor. Ona inanmalı mıyım?

CEVAP
Değerli okurum, yalan söylüyorsa ne yazar, doğru söylüyorsa ne yazar? Sekizse 8 yapsın. Mide fesadı gibi cinsel fesada uğrasın. Önüne konulan faturayı da kendi ödesin. Sen kendine bak ve asla o sayılara özenme.

Kısır mıyım?

6 aydır çocuğum olmuyor. Yoksa ben kısır mıyım?

CEVAP
Okurum, eğer erkeksen sperm sayımı yaptır, kadınsan bir kadın doğum uzmanına kontrole git. Ama okurum kadın mısın, erkek misin bunu bile bilmiyorum. Bilimde sihirbazlık yoktur, gerçekler vardır.

(En ilginç magazin haberlerini anında öğrenmek için instagram'daki @bilalozcannofficial ve @bilalozcancom hesaplarımızı da takip edebilirsiniz)

YORUM YAP
YORUMLAR