IŞIN KARACA'DAN SEZEN AKSU'YA...

BASIN MENSUPLARI İLE KEYİFLİ SOHBETLERE İMZA ATAN IŞIN KARACA GÜNDEM KONULARINA DA DEĞİNDİ VE KENDİ HAKKINDA DA AÇIKLAMALARDA BULUNDU.

Şarkıcı Işın Karaca yeni ve son albümünün önceki gün basın tanıtımını yaptı.

 

Basın mensupları ile keyifli sohbetlere imza atan Işın Karaca gündem konularına da değindi ve kendi hakkında da açıklamalarda bulundu. Yeni Single albümü 'Az Bi Mesafe’yi dinlettikten sonra röportaj yapan Karaca neden single yaptığını açıkladı. Bu sektörün hızla kan kaybettiğini söyleyen Karaca "Artık tüm dünyada single yapılıyor. Tüm enerjinizi sesinizi zamanınızı tek bir şarkıya harcayarak daha kaliteli yapmanız gerekiyor bütün dünya sanatçıları bunu yapıyor" dedi.

 

SEZEN’İN YERİNİ SONER ALDI

 

Şarkıyı Soner Sarıkabadayı’dan aldığını söyleyen Karaca bu konuya da değindi. "Soner aslında kendisine yapmıştı ama bir şeyler oldu bana verdi ve ben bu durumdan çok memnun oldum diyerek sözlerine devam etti. Eskiden Sezen Aksu’dan giden şarkılara çok üzülüyordum ben neden almadım bu şarkıyı diye ama şimdi onun yerini Soner aldı" diyerek övgülerde bulundu. İşi oduğu için basın gösterimine katılamayan Sarıkabadayı’ya da şükranlarını sundu.

 

KLİP YAKINDA

 

Son single için klip çalışmalarına başlayan Karaca ilk başlarda da çok zorlandığının altını çizdi. "Klipte kendim mi oynayayım dışarıda mı çekelim derken sonunda karar verdik klibi ünlü klip yönetmeni Kemal Başbuğ’un ellerine teslim edeceğiz." Bu single aşk şarkısı olunca sorular da o yönde oldu. 'Yeni aşk var mı?' sorusunu geçiştiren Karaca 'Yeni bir şarkı yeni bir klip yeni bir aşk' diyerek çevresindekileri güldürdü. Kendisini çocuğu Mia’ya ve işine adadığını söyleyen Karaca aşk sorularını geçiştirdi. Mia’dan sora artık başka çocuk düşünmediğini söyleyen Karaca Mia’nın yalnız olmasından da korkmadığını sözlerine ekledi. Hala olduğunu hatırlatan Karaca yeğeni Caz’ın Mia ile çok iyi anlaştığını sözlerine ekledi.

 

YENİ SINGLE GELİYOR

 

Önümüzdeki kışa yeni bir single yapacağını da söyleyen Karaca yine aynı ekiple çalışacağını da söyledi. Yeni Singlenin Türk sanat müziği olacağının müjdesini veren Karaca şimdiden çalışmalara başladığını da ekledi. Sıradaki Singlenin de isminin Ey Aşkın Güzel Yüzü olacağını söyledi.

YORUM YAP
YORUMLAR