İlişkiler Hakkında Merak Ettiğiniz 10 Gerçek

İşte İlişkiler Hakkında Merak Edilenler. Aklınızdaki Her Türlü Soru İşareti İçin Faydalı Bilgiler.

1) İlk öpücük

İlk öpücük için ne kadar çok plan yaparsanız yapın, ne kadar çok beklerseniz bekleyin sonucun olumsuz olma ihtimali artıyor. Akışına bırakmak ve hoşlandığımız kişiden gerekli elektriği almak çok önemli. Bunların ardından doğal olun ve harekete geçin diyoruz.

 

Ä°lgili resim

 

2) Hem arkadaş hem sevgili

Hem samimi bir arkadaş olup hem de sevgili gibi davranarak sağlıklı bir ilişki sürdürebilirsiniz. Hatta bu ikisinin bir arada varlığı çok önemli. İlişkilerde dürüst olmak ilişkinin sağlam kurulmasına neden oluyor. O halde hem arkadaş hem de sevgili olmayı unutmayın.

 

İlk öpücük için yakın davranın, doğal olun.

 

3) Sadece arkadaş olmak istemiyorum diyenlere!

Ondan çok hoşlandınız ama ilişkiniz sadece arkadaşlığa doğru gidiyor gibi görünüyor. Bu durumda eksik olan şey çekim. En başından beri karşınızdaki kişiye onu beğendiğinizi göstermek, flört etmek, yakın durmak ve davranmak , fiziksel temas kurmak durumundasınız. Aksi halde size kanka demeye başlayabilir. 

 

ilk öpücük ile ilgili görsel sonucu

 

4) Rahat olmanın önemi

Eğer rahat değilseniz ve doğal davranmıyorsanız tüm tavsiyeler ve yönlendirmeler geçersiz kalabilir. En önemlisi doğal olmanız. Kendini kasmayan, kibar ama gerçekçi, dürüst biri olarak başlarsanız emin olun ki sizin için en iyisi olacak demektir.

 

Birlikte kaliteli vakit geçirmek için doğal olun

 

5) Hobilerine kulak ver

İnanın ki sırada önlere geçmek istiyorsanız tek yapmanız gereken gerçekten her yönüyle karşınızdaki kişiye kulak vermeniz. Ondan gerçekten hoşlanıyorsanız, sevdiği sevmediği her şeye kulak kesilir, ona bu yönde ilgi gösterir, sıkıntılarında yanında olursunuz. Dolayısıyla iyi bir gözlemci ve dinleyici olan herkes yarışı kazanabilir.

 

iki sevgili oyun oynarken ile ilgili görsel sonucu

 

6) Vücut dili

Unutmayın ki ilk izlenim tamamen fiziksel. Vücut dili, göz teması, güler yüz çok önemli. Kendine güvenen bir kişi bunlara dikkat edecektir. Eğer bu imajı karşınızdaki kişiye verebilirseniz, emin olun işler istediğiniz gibi ilerleyecek.

 

Samimi davranın, ondan hoşlandığınızı belli edin

 

7) Ses tonunun gücü

Ses tonunuz sizin hakkınızda çok şey ifade eder. Bu nedenle ses tonunuzun güçlü, kendinden emin çıkmasına dikkat edin. Çok hızlı konuşmamalı, diyaframdan nefese alıp vermeli, vurgularınıza dikkat ederek tane tane konuşmalısınız.

 

iki sevgili konuşurken ile ilgili görsel sonucu

 

8) Açılış cümlesi

Basit bir merhaba bile konuşmanın başlangıcı olarak etkili olabilir. Önemli olan nasıl söylediğiniz. “Nasılsın?” ya da “Nasıl gidiyor?” da diyebilirsiniz. Sakın konuşmaya nasıl başlayacağınıza çok takılmayın, doğal olun yeter.

Ä°lgili resim

 

9) Sosyal Hayat

Pozitif insanlarla, eğlenceli aktivitelerle, güzellikle çevrilmiş bir hayat hoşlandığınız kişiye de çok çekici gelecektir. Bu nedenle sosyal hayatınız, arkadaşlarınız, çevreniz önemli. Pozitif insanlarla, macera dolu bir hayat herkesi etkileyecektir, unutmayın.

 

Bakımlı olmayı, etkileyici görünmeyi unutmayın

 

10) Fiziksel görünüm

Nasıl giyindiğiniz, bakımlı olup olmadığınız, temizlik gibi faktörler de çok önemli. Çok pahalı ya da çok şık kıyafetler giyin demiyoruz asla, önemli olan içinde kendinizi rahat hissettiğiniz derli toplu kıyafet tercihleri yapmanız. Tertemiz kıyafetler, bakımlı bir saç, kendinize has bir tarz yeterli.


 

YORUM YAP
YORUMLAR