Huysuz Virjin olarak tanınan Seyfi Dursunoğlu'nun ölümü herkesi yasa boğdu!

Huysuz Virjin olarak tanınan Seyfi Dursunoğlu'nun ölümü herkesi yasa boğdu!

Huysuz Virjin karakteriyle tanınan sunucu Seyfi Dursunoğlu, tedavi gördüğü hastanede, 87 yaşında hayata gözlerini yumdu. 15 gündür tedavi altında olan Dursunoğlu'nun vefat haberi ünlü isimleri de yasa boğdu.

Ünlü isimler sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla Huysuz Virjin lakaplı usta sanatçıya veda ettiler. İşte ünlülerin paylaşımlarından bazıları. 

CEM YILMAZ

"Huysuz Virjin Seyfi Dursunoğlu ile beraber gitti..Mekanı cennet olsun"
cem

TARKAN

"Seyfi Dursunoğlu...Nam-ı diğer Huysuz Virjin’i, yaşayan bir efsaneyi kaybettik bugün. Nur içinde yatsın. Allah rahmet eylesin. Tüm sevenlerine, aile ve yakınlarına baş sağlığı dilerim. Kendisini hiç unutmayacağız, hep sevgi ve saygıyla anacağız..."

AJDA PEKKAN

"Sen memur olmayı reddedip kendini dinledin ve bir efsane oldun,
İçimizdeki ses oldun,
Cesaret oldun,
Özgürlük oldun,
GerÇek ve içten gülümsemelerimiz şen Kahkahalarımız oldun,
Kantomuz oldun,
Ellerinle işlediğin o güzel tablolar gibi işledin hayatını ilmek ilmek,
Senin sanattaki varlığın uygarlığın ve aydınlığın bir simgesiydi.
Sanata, Sahneye, tiyatroya kattıklarını, güzel dostluğunu ve nezaketini asla unutmayacağım. Gittiğin yerinde kahkahalar ve aydınlıklar içinde olduğuna eminim. Nurlar içinde uyu Kıymetli Dostum"

ajda

DEMET AKBAĞ

"Kendi stilinde tekti. Ve sahne üzerinde dünyanın en zeki insanlarından biriydi. Bir devir kapandı, çok üzgünüm... Allah rahmet eylesin."

demet-akbağ

GÜLBEN ERGEN

"Ustam gitme nolur gitme. Eşi benzeri olmayan canım #seyfidursunoğlu. Kelimeler o kadar yetersiz ki. Yeri doldurulamayacak, taklitleri hep aslını yaşatacak gerçek bir yıldız. Bu ülkede en zoru başaran, her seferinde ayakta alkışlanan, bir doğaçlama profesörü, emekçi, canım büyüğüm, değerli hocam benim"

GULBEN2

BERNA LAÇİN

"Ah ama ahhhhh sen nasıl bırakıp gittin çılgınca sevdiğin yaşamı, evini, kanaviçelerini, el emeğin halılarını, örtülerini ...‬
‪Ah be dünyanın en tatlı huysuzu...‬Çok üzgünüm"

berna

SEDA SAYAN

"Büyük usta hepimize bir şeyler kattın ve senden çok şey öğrendik. Allah rahmet eylesin nurlar üzerine yağsın"

DENİZ SEKİ

"Ahhhh ahhhh bir devir kapandı. İlk defa 7 yaşında babamın kucağında Çakıl Gazinosu'nda izlemiştim sevgili Seyfi Dursunoğlu’nu .Sahnesini bitirip peruğunu çıkardığında Eski Dostlar şarkısıyla hüngür hüngür ağlamıştım.

Sonra ilk canlı yayınıma onun programında katıldım, beraber jüri olduk. Nasıl üzüldüm, nasıl kahroldum anlatamam.

Türk tarihinin en önemli karakterlerinden biriydi Huysuz Virjin... Adınızla var olun. İyiki sizi yakından tanıma şansına eriştim. Allah rahmet eylesin. Başımız sağolsun"

deniz

YONCA EVCİMİK

"Çok üzgünüm. Yeri asla doldurulamayacak bir isim. Bir sayfa daha kapandı. Birlikte çalışmaktan gurur duyduğum , sevdiğim , değer verdiğim Seyfi Dursunoğlu. Seni çok özleyeceğim"

YORUM YAP
YORUMLAR