Her Erkeğin Yatakta Hoşlandığı 7 Hareket

Erkekler Yatakta Bunlara Bayılıyor! Partnerinizle sevişmenin keyfini çıkarmak istiyorsanız bu yazıyı dikkatlice okuyun...

Her erkeğin yatakta hoşlandığı 7 hareket

Erkeklerin yatakta hoşlarına giden şeyler hakkındaki tüm bildiklerinizi unutun. Çünkü sanılanın aksine erkekler çok daha farklı şeyler bekliyor ve istiyor. Örneğin, ön sevişme en az kadınlar kadar erkekler için de çok önemli...

Bu yazımız yatakta erkeğini mutlu etmek isteyen kadınlara rehber olacak. İşte, her erkeğin yatakta hoşlandığı 7 hareket...


 

Spontane gelişen seks

Romantik bir sevişme için yalnızca yatak odasında olmayı ya da gece yarısını beklemeyin. Seksi, yatak odanızın dışına çıkarın ve partneriniz hiç beklmediği anlarda ilk adımı siz atın. Oturma odasında bir koltukta ya da onun çalışma masasının üzerinde... Mekanı farklılaştırmak ve hiç beklenmedik anlarda erkeğinize sokulmak, ilişkinizi daha romantik hale getirecektir.


 

Küçük oyunlar

Farklı seks pozisyonları, eğlenceli fanzteziler, onu baştan çıkaracak küçük oyunlar... Erkekler, yatakta bunlara bayılıyor. Sıradanlıktan uzaklaşmak, seks yaşamınıza renk katmak isterseniz,


 

İlk adımı bekler

Bugüne kadar sevişmenin ilk adımını partneriniz atmış olabilir. Ancak erkekler, yatakta ilk yakınlaşmayı kadınların başlatmasından çok daha fazla hoşlanıyor. Tutkulu bir öpüşme ya da sıcak bir sarılma onu bu konuda etkilemeye yetecektir.


 

Seksi iç çamaşırı

Seksi bir iç çamaşırından daha büyüleyici ne olabilir? Seksi iç çamaşırıları yatakta erkeklerin vazgeçemediği şeylerden biri. Onun hoşlandığı renkleri giyerek daha ateşli seksin kapılarını aralayabilirsiniz.


 

Ön sevişme

Ön sevişme, seksi hem daha romantik yapıyor hem de çiftlerin mutlu sona ulaşmasına yardımcı oluyor. Erkekler de ön sevişmeyi en az kadınlar kadar istiyor ve bekliyor. Tutku dolu öpüşmelerin, küçük fantezilerin iyi bir seksin kapılarını ararladığını ve erkeğinizi mutlu ettiğini unutmayın.


 

Kendi adını duyması

Kulağa tuhaf gelebilir ama erkekler sevişme esnasında partnerlerinden isimlerini duyduklarında bundan çok etkileniyorlar. Birkaç ateşli sözün ardından onun adını fısıldayın. Sevişmenizin yön değiştirdiğini ve daha tutkulu bir hale geldiğini göreceksiniz.


 

Orgazm olmanızı ister

Evet, yanlış duymadınız! Erkekler seks esnasında partnerlerinin orgazm olduğunu görmek istiyor. Yatakta mutlu sona ulaşmak için partnerinizi yönlendirin. Ne istediğinizi açıkça belirtin ve haz noktalarınızı partnerinize gösterin.

 

 

 

 

 

YORUM YAP
YORUMLAR