HEMEN ÖZÜR DİLESİN!

MAGAZİN DUAYENİ VE POPÜLER KÜLTÜR YAZARI BİLAL ÖZCAN BUGÜN GAZETESİNDEKİ KÖŞE YAZISINDA GÜNDEMDEKİ İLGİNÇ MAGAZİN OLAYLARINI YORUMLADI.

MAGAZİN DUAYENİ VE  POPÜLER KÜLTÜR YAZARI BİLAL ÖZCAN'IN MAGAZİN GÜNDEMİNE IŞIK TUTAN KÖŞE YAZISI...

 

Nur Yerlitaş hemen özür dilesin!

 

Bugün çok konu var. Yine geçtiğimiz günkü gibi yapalım; hangi ünlü ne söylemiş yazalım ve altına benim yorumum gelsin. İşte gündemden ilginç konular ve düşüncelerim…

 

Hande Yener: “Göbeğim yok gördünüz mü?”

Şarkıcı, sahnede göbeğini açtı ve yukarıdaki sözü söyledi. Ben de diyorum ki, “Çekme içine, çekme!” Allahaşkına Hande kilo endişen yoksa, şarkı arasında niye bu konuyu açıyorsun? Hem senin göbeğinden, gıdından dinleyiciye ne! Onlar senin şarkılarını mı dinlemeye geldi, göbeğine bakmaya mı?

 

Bergüzar Korel: “Herkesten ayrılmak zor ama en zor vedam ‘Feride'ye olacak, itiraf ediyorum...”

Çoğu oyuncunun “Set paydos olunca oynadığım karakterle işim biter, o orda kalır” benzeri açıklamalarına hiç bir zaman inanmadım. Hatta karaktere ait bazı özelliklerin, konuşma şeklinin, vücut dilinin oyuncunun hayatında zaman zaman öne çıktığı bile olur. Profesyonellik filan palavra, oyuncu da insan.

 

Serenay Aktaş: “Doğukan’ın beni yazması gücüme gitti onu hiç affetmeyeceğim”

Bu çok yanlış bir tartışma. Yarışmanın formatı bu değil mi. Yarışmacılar hem güçlerini hem karakterlerini ortaya koyuyor. Bu kadar üstünde durmamak lazım. Hem zaten kalmışsınız 4 kişi, kimi yazacak; Acun’u mu?

 

Yağmur Tanrısevsin: “Menajerim benimle ilgilenmiyor, onunla çalışmak istemiyorum”

Bu kızın oyuncu olmadığını sosyal medyada paylaşıp dururlardı, sonunda menajeri de açıkladı işte. Ama kabahat yine menajeri sevgili Tümay Özokur’da. Hiç oyuncu olmayan bir kızı üç yılda, iki sinema filmi, 5 dizide oynatırsan, her gün medyada haberlerini çıkarttırırsan o da kendini oyuncu sanıp böyle yapar işte.

 

Nur Yerlitaş: “Muhafazakarlık benim ruhumda ve kalbimde. Başörtü takarak tövbekar olunmaz, başörtü takamam bu sıcakta, çok sıcak hava!”

Ekran yüzü ve herkesin tanıdığı insanların iki kere düşünüp bir kere konuşması lazım. Böyle söz söylenmez, çok ayıp. İnancından dolayı başını örten bayanlara saygısızlık. Nur Yerlitaş’ın derhal toplumdan özür dilemesi lazım.

 

Bilal Özcan

YORUM YAP
YORUMLAR