Hekimoğlu dizisine Defne Samyeli sürprizi!

Kanal D'nin sevilen dizisi Hekimoğlu 16. son bölümüyle ekrana geldi.

Hekimoğlu dizisinin 16. bölümü 8 Eylül Salı akşamı ekrana geldi. Başrollerinde Timuçin Esen, Okan Yalabık, Ebru Özkan Saban, Kaan Yıldırım, Aytaç Şaşmaz ve Damla Colbay’ın yer aldığı Hekimoğlu, 16. son bölümünde, ünlü oyuncu ve şarkıcı spikeri Defne Samyeli de sürpriz bir sahneyle konuk olarak yer aldı.

defne2

Dizide Hekimoğlu'nun hayalinde, yılan tarafından sokulan Defne Samyeli hastaneye geldi ve Doktor Ateş Hekimoğlu'na muayene oldu.

dee

HEKİMOĞLU 17. YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Hekimoğlu'nun 15 Eylül Salı akşamı ekrana gelece olan 17. yeni bölümünden de ilk fragman yayınlandı. Ateş, Selin'in eşiyle tanışıyor ve olanlar oluyor.

Selin'i geri kazanmak için eşini tedavi etmeye karar veren Ateş, aslında eski eşi Selin'e olan ilgisini farkediyor.

Öte yandan Metin'in hiç bir tedaviye cevap vermiyor oluşu Selin'i derinden etkiliyor. Teselliyi ise yine Ateş'te buluyor.

Hekimoğlu yeni bölümüyle Salı 20.00'de Kanal D'de!

HEKİMOĞLU SON BÖLÜM ÖZETİ

Hekimoğlu'nun 8 Eylül Salı yayınlanan 16. bölümünde Hekimoğlu’nun geçmişi gün yüzüne çıkıyor. Ateş'in geçmişine dair tüm bilinmeyenler gün yüzüne çıktığında ise işin rengi değişiyor.

5f55e8a2933ccb2710f85cff

Hekimoğlu bir kadının sesiyle irkilir. “Ateş!” Yıllardır görmediği, konuşmadığı ama vaktiyle çok değer verdiği biridir bu kadın… Onca zaman sonra tekrar karşısına çıkması da elbette sebepsiz değildir. Hekimoğlu’ndan öyle bir şey ister ki bir anda her şey durur. Sadece Hekimoğlu değil onu tanıyan herkes bu istekten tedirginlik duyacaktır. Peki, Hekimoğlu geçmişinden gelen bu kadını geri çevirebilecek midir?

5f55e8a3933ccb2710f85d0f

Diğer yandan İpek hastanede yana yakıla Hekimoğlu’nu aramaktadır. Acil olarak üniversitede derse girmesini ister. Hekimoğlu bir anlaşma yapmadan tabii ki bunu kabul etmeyecektir. Bu ders hem öğrenciler için hem Hekimoğlu için benzersiz bir deneyim olur. Hekimoğlu ders boyunca geçmişini sorgulayacak ve kendisiyle ilgili birçok soru işaretini gün yüzüne çıkartacaktır.

5f55e8a3933ccb2710f85d03

Hekimoğlu’nun geçmişinden gelen kadın kim? Hekimoğlu’nun tekrar karşısına çıkma sebebi ne? İpek ve Hekimoğlu nasıl bir anlaşma yapacaklar? Hekimoğlu kendini sorgularken neleri gün yüzüne çıkartacak?

YORUM YAP
YORUMLAR