Hande Yener'in yabancı sevgilisi hakkında merak edilen her şey!

Üç yıllık sevgilisinden ayrılan ünlü pop müzik yorumcusu Hande Yener bir süredir yeni sevgilisiyle birlikte... İşte Hande Yener'in yeni sevgilisi hakkında ilginç detaylar...

Hande Yener ile İranlı Rapçi sevgilisi Misha...

Hande Yener, 3 yıldır birlikte olduğu Ümit Cem Şenol’dan ayrıldıktan sonra kalbini İran asıllı genç bir rapçiye kaptırdı. 

İkilinin sosyal medya paylaşımı ardından sahne adıyla tanınan Misha’nın hayatına ilişkin bilgiler merak konusu oldu. Peki, Hande Yener’in sevgilisi Misha Michael Mehdikhan (MİSHA) kimdir? 

Hande Yener'in İranlı aşkı Misha, esmer karayağız bir delikanlı...

Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasıyla tanınan Misha, kardeşi Sasha Maghsadi ile rap müziği yapıyor. Aslen İranlı olan MİSHA, 10 yılı aşkın süredir İstanbul’da yaşamını sürdürüyor. Birçok yerde sahneye çıkan iki kardeş, “Yetenek Sizsiniz” yarışma programında da yarı finale kalmıştı.

Hande Yener yeni aşkıyla çok mutlu...

Hande Yener geçtiğimiz günlerde bir mekanda, gece boyunca rapçi sevgilisi Misha ile çalan şarkılarla eğlendi. İkiliye, Hande Yener’in çok yakın arkadaşı olan ve müzik çalışmalarında her zaman destek olduğu şarkıcı Aylin Coşkun da eşlik etti…

 

YORUM YAP
YORUMLAR