Hande Yener ile Demet Akalın'ın yeni projesi belli oldu!

Hande Yener ve Demet Akalın yıllarca küs kalmasının ardından geçtiğimiz sene sürpriz bir kararla barışmışlardı.

Hande Yener ve Demet Akalın cephesinde yeni gelişme! Tıklayın...

Hande Yener ve Demet Akalın, geçtiğimiz sene barışmalarına rağmen asla bir arada görüntülenmediler. Muhabirler ikiliyle her röportajında 'Neden bir araya gelmiyorsunuz?' diye sordular. Yener ve Akalın, bir proje için bir araya geleceklerini ve proje tamamlanmadan birlikte görüntülenmelerinin yasak olduğunu dile getirmişlerdi.

Projelerini sır gibi saklayan iki yakın arkadaş, sevenlerini uzun bir süre merakta bıraktı. 

Uğurkan Erez'in hazırladığı Vize festivali öncesi muhabirlere röportaj veren Hande Yener, sonunda Demet Akalın ile nasıl bir projede yer alacağını açıkladı.

Yener projeyi şu sözleriyle açıkladı: Ben işimle evli bir kadınım, sanat hayatımda 20. yılımı kutlamaya hazırlanıyorum. 2020 benim için çok özel bir yıl olacak, özel bir albüm hazırlayacağım. Geçmişimde tezgahtarlık yaptım ve bununla gurur duyuyorum, o günlerden bugünlere geldim, beni dinleyenlerden biride benim.

Demet ile hayranlarımızı çok üzdük uzun bir süre. O yüzden onlara özel bir şeyi yapmayı istiyoruz. Demet ile iyi bir konser hazırlamayı düşünüyoruz birlikte, bunu borç biliyoruz çünkü gündemi negatif etkiledik uzun bir süre. Bu barışı sevenlerimize en iyi şekilde sunacağız." şeklinde konuştu.

(Gel konuşalım)

YORUM YAP
YORUMLAR