Hande Erçel ve Kerem Bursin Maldivler tatilini bedavaya mı getirdi?

Sen Çal Kapımı dizisindeki uyumları ile hayranları tarafından birbirine yakıştırılan Hande Erçel ve Kerem Bürsin ikilisi aşklarını inkar edip arkadaş olduklarını söylese de Maldivler tatiline gitti.

Fox TV'de ekrana getirilen Sen Çal Kapımı dizisinde partner olan Kerem Bürsin ve Hande Erçel ikilisi hayranları tarafından çok yakıştırıldı.

YOUTUBE KANALIMA ABONE OLMAK İÇİN TIKLAYIN

Sosyal medyada büyük destekçileri olan Hande Erçel ve Kerem Bürsin, Sen Çal Kapımı dizisinin sezon finali yapmasının ardından soluğu tatilde aldı.

Maldivler tatiline giden ikili durumu herkesten gizlerken havaalanında ve kaldıkları otelde hayranları tarafından görüntülendi. Haklarında birlikte tatile çıktıkları haberlerinin gündeme gelmesinin ardından ikili Maldivler'den paylaşımlar yapmaya başladı.

İkilinin de son dönemde ünlü isimler arasında popüler olan 'sponsor' olayına dahil olduğu iddia edildi.

Bilal Özcan'ın haberine göre; Oturma odasının zemini cam olan ve direkt denize açılan, ayrıca bir yüzme havuzu bulunan lüks suitin, bir gecelik ücreti 12 bin dolar (yaklaşık 100 bin lira). Ancak Hande Erçel ve Kerem Bürsin, tatillerini hiç bir ücret ödemeden tanıtım karşılığı yapıyor.

YORUM YAP
YORUMLAR