Hadise: Varsa bir dava çıkartın, bulun!

Annesi Gülnihal Açıkgöz'ün intihara teşebbüs etmesinin ardından ablası Hülya ve kardeşi Derya Açıkgöz'le arası açılan, onlarla çalışmama kararı alan Hadise, önceki gün konuyla ilgili iddialara açıklık getirdi.

Acun Ilıcalı, önceki gün 'O Ses Türkiye'nin yeni sezon jüri üyeleri Hadise, Murat Boz, Seda Sayan ve Beyazıt Öztürk'le akşam yemeğinde buluştu. Ekip Baltalimanı'ndaki Angel Blue çıkışı basına birlikte poz verdi. Ablası Hülya ve kız kardeşi Derya Açıkgöz'le iş birliğini sonlandıran Hadise, olaylarla ilgili konuştu.

''Sıkıntı yok dersem, yalan olur. Onlar benim ailem, canlarım. Şu an zor bir dönemden geçiyoruz ama bugünleri de aşacağımıza inanıyorum'' diyen Hadise, vergi kaçırmak için mal varlığını ablasının üzerine yaptığı iddiasını ise yalanladı:

''Her vatandaş gibi vergimi ödüyorum. Vergi ödememek için mallarımı ablamın üzerine yaptığım ve sonra dava açtığım yazıldı.

Böyle bir dava varsa bulun. Bu söz konusu değil fakat işbirliğimiz bir daha açılmamak üzere kapandı.''

Dava açmıştı

Hadise'nin annesi Gülnihal Açıkgöz'ün temmuzda intihara teşebbüş etmiş, yazdığı mektuptaki ''Evlatlarım yüzümü güldürmedi'' sözleri dikkat çekmişti. Bu olay sonrası Hadise, menajerliğini üstlenen ablası Hülya Açıkgöz ve stil danışmanlığını yapan kardeşi Derya Açıkgöz ile ilişkisini kesmişti.

Hülya Açıkgöz, ''Hadise ile aramızda sorunlar var, zamanla çözeriz. Bizim ailemiz yıkılmaz'' açıklamasını yapmıştı. Ama Hadise ablasına ''Üzerimden haksız kazanç elde etti'' diye dava açmıştı. 

Aradan 1.5 ay geçmesine rağmen sular durulmadı, aksine kriz büyüdü. Hadise ile ablası geçen gün Instagram'da kapıştı.

Hülya Açıkgöz ''İntikam çok tatlı bir kelime, sen ne dersin?'' yazdı. Hadise'nin yanıtı ''İntikam mı? Yok, ben çok tembelim. Şurada oturup karmanın seni mahvetmesini izleyeceğim'' oldu.

Hülya Açıkgöz de şu karşılığı verdi: ''Seyret bakalım neler yapacağım. Bir tek sosyal medya hayatın kalacak. Ne kadar da üzücü bir hikaye!'' Sonra yazdıklarının hepsini sildi.

(En ilginç magazin haberlerini anında öğrenmek için instagram'daki @bilalozcannofficial ve @bilalozcancom hesaplarımızı da takip edebilirsiniz)

YORUM YAP
YORUMLAR