Güzellik uzmanı Zeynep Çelebioğlu’nun Dilan Polat isyanı!

Güzellik sektörü, son yaşanan olaylar ve Dilan Polat’ın tutuklanması sonrasında yaşanan gelişmeler sonucunda isyan etti.

Sektörün eski ve önde gelen isimleri çektikleri videolar ile bu yaşanan gelişmelerin sektöre ve sektördeki meslek sahiplerine verdikleri zararları anlattılar.

Sosyal medyada paylaşılan bu videolarda yaşanan sosyal medya rezaletinin uzunca bir süre devam ettiği, tüketicinin kandırıldığı, bu süreçte yaptıkları uyarıların dikkate alınmadığı belirtildi.

Sektördeki bu yozlaşmanın bu boyuta çıkmasının, kara para, dolandırıcılık, kredi kartı dolandırıcılığı ve hatta gizli kamera gibi ağza bile alınmayacak konular ile bir arada anılmasının, yüz binlerce kişiyi işsiz bırakabilecek bir sektör krizine dönebileceği uyarısı yapıldı.

Güzellik Uzmanı, Usta Öğretici ve Yazar Zeynep Çelebioğlu kendi sahibi olduğu güzellik salonundan yaptığı yayınlarla, sektöre sahip çıkmaya çalıştığını anlattı. 
Sektörün tekrar Esnaflık moduna geri dönmesi gerektiğini, asıl olanın müşteriye kaliteli ve özenli hizmet olduğunu ifade eden Çelebioğlu eğer her işletme sahibi bu süreçte sektöre sahip çıkmaz ise binlerce kadın işsiz kalır, salonlar kapanır dedi.

Zeynep Çelebioğlu ile beraber, 30 yıldır bu sektörde binlerce uzman yetiştiren , Birleşmiş Milletler ile projeler üreten öğretim görevlisi Ayşegül Çelebioğlu da yaşananlara isyan etti ve yeğeninin başlattığı sektörüne sahip çık hareketinde yanında olduğunu belirtti. İş insanı Tayfun Gündüz ‘de eşinin bu hareketine destek verdiğini belirterek, herkes sektörüne mesleğine sahip çıkmalı, Türkiye bizim, hepimizin, yoksa önümüz karanlık olur diye ekledi.

 

YORUM YAP
YORUMLAR