Güldür Güldür Show'un Mehtap'ı Meltem Yılmazkaya hamile olduğunun müjdesini verdi

Show TV'de ekrana getirilen Güldür Güldür Show programının kadrosunda yer alan Meltem Yılmazkaya ile Kadir Doğan cephesinden güzel haber geldi.

Ocak ayında evlilik için ilk adımı atıp nişanlanan Güldür Güldür Show'un Mehtap'ı Meltem Yılmazkaya ile Kadir Doğan geçtiğimiz Mart ayında nikah masasına oturdu.

GÜLDÜR GÜLDÜR SHOW'UN MEHTAP'I MELTEM YILMAZKAYA HAMİLE OLDUĞUNU DUYURDU

Evliliklerini gözlerden uzak yaşayan ünlü çiftten ünlü oyuncu Meltem Yılmazkaya, hamile olduğunu duyurdu. Bir süredir Barcelona'da bulunan oyuncu, belirginleşen karnıyla poz verdi. Yılmazkaya, paylaşımına "Geri sayım" notunu düştü.

Yılmazkaya, evlendikten sonra nikah karelerini "Büyük büyük cümleler kuramadığım bir hayatın, büyük büyük sürprizlerine... Bir yuvanın çatısının altında büyümeye karar verdik... Kolay değildi iki ayrı insanın ortak 'evet'i, ona da cesaret ettik... Bir süre önce kolay olmayan bir zamana denk geldik, ne yüzümüz ne gönlümüz el vermedi eğlenmeye... Sarılınca yaralar elbet sarılırız, dostlarla şarkılar danslar eşliğinde... Seven sevmeyen her gönüle güzellik dilerken, biz vardık murada, dostlar çıksın kerevetine" notuyla yayınlamıştı.

YORUM YAP
YORUMLAR