Fotoğraftaki sevimli minikleri tanıdınız mı?

Sen Çal Kapımı dizisi ile büyük başarılar elde eden Hande Erçel, sosyal medya hesabının hikaye bölümünden ablası Gamze Erçel'le olan çocukluk pozunu paylaştı.

Kerem Bürsin ile aşk yaşadığı haberleriyle gündemden düşmeyen güzel oyuncu Hande Erçel, sosyal medyayı aktif kullanan isimler arasında yerini alıyor. Sen Çal Kapımı dizisiyle dikkatleri üzerine çeken Erçel, paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi.

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAK İÇİN TIKLAYIN

Ablası Gamze Erçel ile olan pozunu sosyal medyada paylaşan Hande Erçel, Gamze ve Mavi’ notunu ekledi. 18 milyonun üzerinde takipçisi olan güzle oyuncunun paylaşımı sosyal medyada büyük ilgi gördü.

GAMZE ERÇEL KİMDİR?

Gamze Erçel, 1992 yılında Balıkesir’de doğmuştur. Eğitimini Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Moda ve Tekstil Tasarımı bölümünde tamamlamıştır. Güneş’in Kızları, Aşk Laftan Anlamaz gibi diziler de rol alan Hande Erçel’in ablasıdır.

2012 yılında Hande Erçel ile katıldığı bir organizasyonda MissFace Of Cinema (Sinema Güzeli) seçilerek dereceye girmiştir. Çeşitli şirketlerde, stilist danışmanlığı, ürün geliştirme elemanı ve satış danışmanlığı yapmıştır.

10 yıldır çizimle ilgilenen Hande Erçel, erkek gömleği tasarımı yapmıştır. Fox Tv’de yayınlanan Umuda Kelepçe Vurulmaz dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşayan Gamze Erçel, Simge karakterine hayat vermiştir.

YORUM YAP
YORUMLAR