Flört edilen erkeği tanımak için hangi soruları sormalıyız?

Flört ettiğiniz kişiyi yakından tanımak ve sorabileceğiniz en temel soruları bir araya getirdik! İşte erkekleri tanımak için 4 soru!

Hayatında biri olmasına rağmen ikinci bir kişiyi hatta üçüncüyü arayan erkeklerin gerçek maskesini ortaya çıkarmak veya evli olup olmadığını anlamak için ona sormanız gereken 4 soruyu bir araya getirdik!

Flört ettiğiniz erkeği daha yakından tanımak ve aklınızdaki soru işaretleri ortadan kaldırmak için bu soruları mutlaka sorun! Ancak unutmamanız gereken şey şu ki karşınızdaki çok iyi bir oyuncu olabilir, bu noktada onun anlayacağı dilden konuşun! Cümleleriniz soru cümlesi olmasından ziyade onu köşeye sıkıştırıp hiç beklemediği anda düşünmeden cevap vereceği cümleler kurarak sorun! İşte erkekleri tanımak için sormanız gereken sorular...

ERKEKLERİ TANIMAK İSTİYORSANIZ BU SORULARI SORMAYI UNUTMAYIN!

Hangover dönemlerinizini bir kenara bırakıp artık uzun soluklu, biraz eğlenceli birazda tek yastığa baş koymalı bir ilişki düşünenlerin karşılaşmak istemediği durumlardan biri de hayatındaki kişinin hayatında başka biri olması veya onu sürpriz bir şekilde yarıyolda bırakmasıdır.

Bu konu hakkında her ne kadar erkekler çok iyi bir tiyatrocudur anlamak ve anlaşılması biraz zor tartışmaları yer alasa da, eşeği sağlam kazığa bağlamak hatta mübah olan her yolları denemek ve keşke dememek için sormayı unutmamanız ve üzerinde düşüneceğiniz cevapları almak için 4 temel soruyu bir araya getirdik!

BİR KADINDA HANGİ ÖZELLİK DİKKATİNİ ÇEKİYOR?

Hayatınızda diğer erkelere oranla özel tuttuğunuz kişinin bir kadında aradığı özelliği bilmek oldukça önemlidir. Bir erkek fiziksel özelliklerini karşınızda saymaya başladıysa istediği ve ön planda tuttuğu şey cinsel tatmindir. Bu da demek oluyor ki ilişkiniz kısa vadeli cinsel ilişki arayan bir adam bulunuyor!

Ancak cevaplar karakter gibi 90-60-90 olmayan cevaplarla karşı karışya iseniz o zaman haaytınızın erkeği ile karşı karşıya olabilirsiniz!

KADINDA EN SEVMEDİĞİ ÖZELLİK NE?

Bu soruyu sorduğunuzda verdiği cevaplar kendisine hizmet etmesi ve kendini tatmin etmeye yönelike karşınızdaki kişiyi masada bırakın ve arkanıza bakmadan kaçın!

Bu tip erkekler egoist ve kendisine tam anlamıyla köle arıyor demektir. Ancak karşınızdaki kişi daha duygusal cevaplar veriyorsa karşısınızdaki kişinin karaktere değer verdiğini çıkarabilirsiniz!

AİLE İLİŞKİLERİNİ SORUN!

İlişkinin ilerleyen evrelerinde sizi destek veya köstek olacak olan bir diğer kişilerde karşınızdaki kişinin ailesidir. İşler ciddiye binerse ailesi ile arasının ne derece iyi ne derece kötü olduğunu bilmenizde fayda var! Karşınızdaki erkeğe soru sormaktan asla çekinmeyin! Unutmayın erkekler yalan söylemede çok iyi bir oyuncu olabilirler ancak cevap vermede asla başarılı varlıklar değil..

SON BOMBA: CİDDİ İLİŞKİNİN ANLAMINI SORUN!

Sormayı unutmamanız gereken en önemli sorulardan biri de budur. Çünkü alacağınız cevap ilişkinin gidişatına yön vermede size ipucu sağlayacaktır. Sorun bakalım anlatsın bakalım bakış açısını...

Genellikle bu soru erkekler tarafından hemen evliliğe çekip boğulmaya ve ''Yok canım henüz çok erken'' deyip işi hemen evlilik bunalımlarına bağlıyorsa henüz ne istediğiniz kendisininde bilmediği anlamını çıkarabilirsiniz.

Ancak alacağınız cevap bir hayatı paylaşmanın olduğun, önemli olan şeyin güven ve ilişkiyi güçlendiren aktivitelerin olduğunu sıralamaya başlıyorsa bizden onayı almış demektir!Sormayı 

YORUM YAP
YORUMLAR