Flaş! Yediğiniz yiyeceklere göre bebeğinizin cinsiyetini belirleyebilirsiniz!

Kanal D'de yayınlanan 2. Sayfa programına konuk olarak katılan Doktor Oytun Erbaş, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Doktor Oytun Erbaş, aralarında fazlaca yaş farkı olan çiftleri ve çocuk dünyaya getirmenin en sağlıklı yollarını anlattı. Dr Erbaş, kadınların 25-35 yaş arasında çocuk yapmasının sağlıklı olduğunu, erkeklerin ise 35-45 arası çocuk sahibi olmaları için ideal yaş olduğunu belirtti.

Kadınlarda yaş ilerledikçe yumurtaların elverişsiz olması sebebiyle çocukta bir takım problemlerin görülmesinin %50 olduğunu dile getirdi. Bebeğin cinsiyetinin babaya bağlı olduğunu değil, kadın ve erkeğin cinsiyet belirlemede eşit olduğunu ve bu süreçten 2 hafta öncesinde tüketilen besinlerin bebeğin cinsiyetini etkileyeceğini şu sözlerle anlattı:

Eğer hamile kalmadan önceki süreçten 2 ay önce potasyumlu besinler yani, muz, havuç, portakal suyu gibi besinler tüketilirse erkek bebeğe sahip olma oranı daha yüksek. Spermler çok narindir bu sebeple erkek bebeğe hamile iseniz, daha dikkatli bir hamilelik geçirmeniz gerekebilir.

Bebeğin kız olmasında etkili olan besinler ise, kalsiyumlu besinler yani yoğurt, süt ürünleri gibi. Aslında bir bakıma erkek istiyorsanız tatlı, kız istiyorsanız ekşi yemelisiniz teorileri doğru. Bu olayıda şöyle açıklayabiliriz. Ekşide asit oranı olduğu için spermi öldürüyor ve kız bebek doğma ihtimali yükseliyor." şeklinde açıkladı.

(İkinci Sayfa)

Dikkatini Çekebilecek Diğer Haberler ;

YORUM YAP
YORUMLAR