Fenomen Merve Sanay tesettüre mi girdi?

Cesur pozlarıyla gündemden düşmeyen sosyetik güzel Merve Sanay, tesettüre girdi. Sanay'ın bir takipçisi paylaşıma, "Bu da Ramazan stili galiba." yorumunu yaptı.

Sosyal medya hesabından paylaştığı cesur fotoğraflarla çok konuşulan Merve Sanay, tesettüre girerek poz verdi.

"RAMAZAN STİLİ GALİBA"

Instagram hesabının hikâye bölümünden paylaşım yapan Merve Sanay, son fotoğrafıyla takipçilerini şaşırttı. Dekolteli fotoğraflarıyla hafızalarda yer edinen Merve Sanay'ın tesettürlü halini gören takipçileri şaşkınlıklarını gizleyemedi. Sanay'ın bir takipçisi paylaşıma, "Bu da Ramazan stili galiba." yorumunu yaptı. Başka bir takipçisi ise, "Yakışmış keşke he böyle tesettürlü olsaydın." yorumunu yaptı. Merve Sanay'ın kutsal topraklara gittiği için tesettüre girdiği ortaya çıktı.

ÜNLÜ OYUNCU İLE AŞK YAŞADIĞI İDDİA EDİLMİŞTİ

Geçtiğimiz hafta sosyal medya hesabı hacklenen Merve Sanay'ın futbolcu Hakan Çalhanoğlu ve oyuncu Engin Öztürk ile konuşmaları ifşa olmuştu. Mesajlaşmaları günlerce magazin basınında konuşulan Sanay, şimdi de sosyal medya hesabından yaptığı itirafla gündemde. Instagram hesabının hikaye bölümünde takipçilerinin sorularını yanıtladı.

Sanay, "Hiç ünlü biriyle aşk yaşadın mı?" sorusuna verdiği "E." cevabıyla kafaları karıştırdı. Ünlü fenomenin bu cevabı akıllara Engin Öztürk'ü getirdi.

 

Merve Sanay kimdir?

Periscope ve İnstagram hesabı ile büyük bir hayran kitlesine ulaşan fenomen isim Merve Sanay 1996 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Sanay gerçek soyismi değildir, takma olarak soyad kullanmaktadır. İlerleyen dönemlerde ismini değiştirmeyi düşünmektedir. Hem güzelliği hemde yayınladığı videolar ile sıkça gündeme gelmiş son olarak günümüzde oyunculuğa adım atmıştır.

Boyu 1.78 cm, kilosu ise 56’dır. Doğum tarihi gün ve ay olarak bilinemediği için burç bilgisine ulaşılamamıştır. Ayrıca aslen nereli olduğu da araştırılmaktadır.

Periscope dünyasına giriş yapmadan önce bayan kuaförü olarak çalışmıştır. Kendisinden büyük bir abisi vardır. Çekmiş olduğu videolardan dolayı babası ile de arası açık olan Merve Sanay uzun süre babası ile görüşmemiştir.2016 yılında Türk Lokumu isimli sinema filminde rol alan Merve Sanay ayrıca gece kulüplerinde parti düzenlemekte ve partilerde dj olarak eğlence mekanlarını coşturmaktadır.

 

Bir başka instagram ve sosyal medya fenomeni Damla Ekmekçioğlu ile birlikte bir çok eğlence mekanında dj olarak çalışmalarını sürdürmektedir. İstanbul’da yaşamaktadır ancak sık sık farklı kulüplerde çalışmalarını gerçekleştirmek için sürekli il dışına çıkmaktadır. Yaşantısını arkadaşı Damla Ekmekçioğlu ile birlikte aynı evde sürdürmektedir.

3 kez hatim indirdiğini, Kuran-ı Kerim’i Arapça olarak okuyabildiğini belirtmiştir. Ramazan aylarında oruç tuttuklarını, geçmiş zamanlarda namaz kıldığını ve teravih’e gittiğini altta bulunan video’da dile getirmiştir. Cinsel tercihi ile ilgili soruya ise aslında kızlardan daha çok hoşlanıyorum, ancak evlenip çoluk çocuğa’da karışmak istiyorum diye cevap vermiştir. Son olarak evlendikten sonra her şeye de tövbe edebilirim diye sohbeti noktalamışlardır.

2018 yılı itibariyle İnstagram hesabında takipçi sayısı 930 Bin civarındadır. Yine aynı şekilde Twitter hesabında da ciddi bir takipçi sayısına sahiptir.

YORUM YAP
YORUMLAR