Merve Sanay pizzacıya kapıyı iç çamaşırı ile açarsa...

Son zamanlarda Instagram'da cesur pozlarıyla tüm dikkatleri üzerine çeken Merve Sanay araştırmaların odağında oldu. Sanay, evininin kapısına gelen pizzacıya, kapıyı iç çamaşırıyla açtı

Cesur paylaşımlarıyla bilinen fenomen Merve Sanay, pizzacıya kapıyı iç çamaşırıyla açtı. İnstagram hesabından bir milyon kişi tarafından takip eden Merve Sanay'ın bu paylaşımı ağızları açık bıraktı. 

Ev arkadaşı da o anları saniye saniye kaydetti.  Fenomen Sanay kaydedilen görüntüleri sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı. 

Merve Sanay kimdir?

Periscope ve İnstagram hesabı ile büyük bir hayran kitlesine ulaşan fenomen isim Merve Sanay 1996 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Sosyal Medyanın yeni oyuncağı olan Periscope’un Türkiye’deki zirvedeki ismi 21 yaşındaki Merve Sanay adındaki genç bir kız…

Aynı zamanda Periscope’un en cüretkar kullanıcılarından biri olan Merve Sanay’ın şu anda 1milyon takipçisi var. Dünyadaki rakipleriyle bile boy ölçüşebilen Merve, ülkemizdeki en yakın rakibine 500 Bin fark atıyor. Şu günlerde “Türk Lokumu” adlı sinema filminde kamera karşısına da geçen Merve Sanay, bu arada gece klüplerinde de partiler düzenliyor.

Adı : Merve Sanay
Yaşı : 22
Boy : 1,78
Kilo : 59
Mesleği : DJ

Instagram

Instagram, sosyal medyada ücretsiz fotoğraf ve video paylaşma uygulaması. Ekim 2010'da kurulduğunda, kullanıcılarına çektikleri bir fotoğraf üzerinde dijital filtre kullanma ve bu fotoğrafı Instagram'ın da dahil olduğu, sosyal medya servisleri ile paylaşma imkanı tanımıştır. Kevin Systrom ve Mike Krieger tarafından kurulan Instagram Nisan 2012 yılında sosyal medya devi Facebook tarafından 1 milyar dolara satın alındı. Facebook'a satılmadan önce 30 milyon kullanıcısı olan Instagram'ın 2016 yılı itibarıyla 500 milyon kullanıcısı var.

Belirgin özellikleri; fotoğrafları bir kare şekline sınırlandırmak, Kodak Instamatic ve Polaroid resimler, cep telefonu kameralarında kullanılanın aksine 4:3'lük çerçeve oranı. Bu durum yeni bir güncelleme ile değişmiş, kullanıcılar özgün çerçeve oranı kullanabilir hale gelmişlerdir.

Instagram ilk başta sadece iPhone, iPad ve iPod Touch aletlerinde kullanılırken 2012 Nisan'da Android 2.2 (Froyo ve üstü yüklü kameralı telefonları da destekledi. Uygulama iTunes App Store , Google Play online satış mağazalarında ve Microsoft Lumia Mağazalarında dağıtılıyor.

Instagram ilk başta sadece iPhone, iPad ve iPod Touch aletlerinde kullanılırken 2012 Nisan'da Android 2.2 (Froyo ve üstü yüklü kameralı telefonları da destekledi. Uygulama iTunes App Store , Google Play online satış mağazalarında ve Microsoft Lumia Mağazalarında dağıtılıyor.

Instagram Stories

2016 yılı Ağustos ayında gelen Instagram Stories özelliği ile, ana sayfada sola doğru kaydırma yapıldığında, 24 saat içinde silinecek olan fotoğraf ve videolar eklenip paylaşılabilmektedir. Bireylerin farklı ülkelerden, farklı kalite ve tarzdaki ürünlere kolayca ulaşmalarının yanı sıra kurumlar içinde marka bilinirliliğini arttırmada etkin bir pazarlama aracı haline gelmiştir.

(En ilginç magazin haberlerini anında öğrenmek için instagram'daki @bilalozcannofficial ve @bilalozcancom hesaplarımızı da takip edebilirsiniz)

YORUM YAP
YORUMLAR