Fahriye Evcen'in Karan itirafı dikkat çekti

Güzelliği ve başarılı oyunculuk performansı ile adından söz ettiren kendisi gibi oyuncu olan Burk Özçivit'le mutlu bir evliliği olan Fahriye Evcen, marka yüzü olduğu markanın düzenlediği topladı da dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Burak Özçivit'le mutlu bir evliliği olan ve 2019 yılında oğlu Karan'ı kucağına alarak annelik deneyimi yaşayan Fahriye Evcen, marka yüzü ve iyilik elçisi olduğu markanın toplantısına katıldı.

YOUTUBE KANALIMA ABONE OLMAK İÇİN TIKLAYIN

Karan'ın doğumunun ardından hayatının değiştiğini söyleyen Fahriye Evcen şu ifadeleri kullandı: 

'Zaten tempolu bir iş yapıyorum ama her zaman, zamanı çok iyi yönettiğimi düşünüyordum. Üniversitedir, iş hayatıdır, zamanı çok işi yönetiyorum diye kendimle gurur duyarken hayatıma bir bebek girdiğinde aslında işin hiç de öyle olmadığını, bebeğin benim ritmimi tepetaklak ettiğini gördüm.

Çünkü bebeğin kendi ritmi var ve anne ona zaman ayırmak zorunda. Uzun bir süre kimseden destek almadım. Kendim ilgilendim. Burak'ın da katkısı oldu. Dolayısıyla zaman yönetimi konusuyla alakalı hayatımda ciddi bir değişiklik oldu.'

Karan'ı kucağına almasının ardından yaşadığı duygusal değişimlerden de bahseden Evcen, 'Anne olduktan sonra daha hassaslaştım.

İki temel sorun içimi çok acıtmaya başladı. Kendim bireysel bir şeyler yapmayı istedim. Kadının ihtiyaçları doğrultusunda bunları anladım. 'Her bebek eşit şartlarda mı büyüyor? Her aile eşit şartlarda bebeğine bakabiliyor mu?' konusunu çok derinden hissetmeye başladım.' dedi.

YORUM YAP
YORUMLAR