Fahriye Evcen- Burak Özçivit çiftinden yeni fotoğraflar geldi

Kuruluş Osman'ın yıldızı Burak Özçivit ve eşi Fahriye Evcen çiftinden yeni paylaşımlar geldi. Ünlü çift Instagram hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla göz doldurdu.

Atv'nin fenomen dizisi Kuruluş Osman ile ekranlara gelen Burak Özçivit ve eşi Fahriye Evcen'den yeni haberler var. Ünlü oyuncu ve eşi sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla hayranlarını sevindirmeye devam ediyor. 

YOUTUBE KANALIMA ABONE OLMAK İÇİN TIKLAYIN 

Mutluluklarını her fırsatta yaptıkları paylaşımlarla gösteren ünlü çiftten bu kez ayrı ayrı gönderiler geldi. Instagram'da 11 milyon 400 bin takipçiye sahip Fahriye Evcen paylaşımlarında hız kesmiyor. Oğlu Karan için ekranlardan uzun süre uzak kalan ünlü güzel, yaptığı paylaşımlarla hayranları etkileşim halinde olmayı sürdürüyor. 34 yaşındaki Fahriye Evcen duru güzelliğini yansıttı makyajsız paylaşımı ile hayranlarını mest etti. 

Ünlü güzelin 36 yaşındaki eşi Burak Özçivit de Instagram paylaşımı ile dikkatleri üzerine çekti. Çarşamba günleri seyirciyi ekrana kilitleyen Kuruluş Osman dizisi ile ünü ülke sınırlarını aşan Burak Özçivit, Instagram'da 16 milyon 800 bin takipçiye sahip. 

Dizisindeki başarılı performansı kadar yakışıklılığı ile de geniş bir hayran kitlesine sahip ünlü oyuncu, Instagram hesabından yaptığı yeni paylaşımı ile takipçilerinden büyük ilgi gördü.

Burak Özçivit'in deniz kenarında verdiği yeni pozuna, eşi Fahriye Evcen de kayıtsız kalamadı ve beğeni de bulundu. Yeni paylaşımı ile dikkat çeken oyuncunun gözlük seçimi ise çok beğenildi. Ünlü ismin bu karesi hayranları tarafından beğeni yağmuruna tutuldu.

YORUM YAP
YORUMLAR