Evlilik Aşkı Öldürüyor mu?

Çiftlerin Kafalarındaki En Büyük Sorun Evlilik Aşkı Öldürüyor mu? Sorusunun Cevabı...

Herkes hangi yaşta evlenirse evlendin mutlu olmak ve evliliği. Oyunca aşkının sürmesini istemektedir. Fakat yapılan araştırmalar sonucunda kişilerin besledikleri bu aşklarında bir ömrünün olduğu belirtilmektedir.

 

evlilik aşkı öldürüyor ile ilgili görsel sonucu

 

Birbirinden son derece farklı olan iki yapı kadın ve erkeklerin evlilikleri aşk ile başlasa da bu aşkları bir ömür boyu sürmemektedir. Bir diğer durum ise çiftlerin akıllarını sürekli işgal eden evlilik aşkı öldürüyor mu? Sorusudur. Çok güzel bir şekilde ilişkisi devam eden kişilerin bu aşklarını evlilik ile taçlandırması son derece keyif ve heyecan vermektedir. Fakat son zamanlarda kişilerin evliliğin aşkı öldürdüğüne inanmadı, evlilik kurumuna olan güvenlerini de zedelemektedir. Kişilerin aşklarının evlenmeseler dahi belirli bir süre sonra biteceğinin ve de rutine bineceğinin farkında olması gerekmektedir. Uzun yıllar boyunca beraber olan çiftlerin ilişkilerinin bir noktadan sonra sıradanlaşması kişileri korkutmamalıdır. Uzmanlar ilişkilerde yaşanan aşkların ortalama olarak iki yıl sürebileceğini açıklamaktadırlar. Evliliğin aşklarını zedeleyeceğini düşünen çiftler ise evlenmekten kaçınmayı tercih etmektedirler. Evlilik, kişilerin hayatlarında alacakları en önemli ve en özel kararlar arasında yer almaktadır. Doğru kişiyi seçtiğine inanan kişilerin evlilikleri de bir o kadar uzun soluklu olmaktadır. Büyük bir aşk ile ilişkisine devam eden kişiler ise aşklarının belirli bir süre sonunda biteceğinin farkında olması gerekmektedir.

 

Ä°lgili resim

 

Evlilik aşkı öldürüyor mu sorusuna karşı uzmanlar sadece evliliklerde değil uzun ilişkilerde de aşkın biteceğinin işaretini vermektedirler. Aşk duygusu büyük bir heyecanla başlayan ve daha sonra yerini sevgi ve saygıya bırakan bir duygudur. Bu nedenle de kişilerin ilişkilerini evlilik ile taçlandırmaktan korkmamalarını aksine evlilik hayatları boyunca aşklarını taze tutmanın yollarını aramaları gerekmektedir. Kişilerin evlilik hayatlarında birbirlerine saygı ve sevgi, çerçevesi içerisine yaklaşımları daha mutlu ve huzurlu bir ortamda yaşayabilmeleri için oldukça etkilidir. Her geçen gün artan boşanma davalarının temelinde ise kişilerin aşklarının bittiği sebebi yatmaktadır. Evliliğe adım atmadan önce çiftlerin bu konuda bit uzman tarafından bilgilendirilmesi gerekmektedir. Aşklarının sevgiye dönüşeceğinin ve de bu durumun bilincinde olması kişilerin birbirlerine olan tahammül sınırlarını da bir o kadar arttırmaktadır.

 

 

evlilik aşkı öldürüyor ile ilgili görsel sonucu

 

 

YORUM YAP
YORUMLAR