Erkeklerin Unutulmaz Bir Orgazm Yaşamasını Sağlayacak 11 Tüyo

Erkeklerin belirli noktalarını biliyorsanız hız kesmeyen bir zevk yaşamanız kaçınılmaz olacak! Bakalım bu noktalardan hangilerini biliyorsunuz?

43 yıllık magazin gazetecisi Bilal Özcan, meslek hayaktında ünlülerle ilgili çok ilginç anılarını YouTube kanalı Bilal ÖzcanTV'de Noor Yurteri'ye anlattı...

Erkekler her konudaki deneyimlerini arkadaşlarıyla paylaşır fakat konu seks olunca bilgilerini kendilerine saklar.

Aslında erkekler, partnerlerini mutlu edebilmek ve zevki doruklarda yaşayabilmek için bu püf noktaları birbirleriyle paylaşmalı.

Ancak eğer paylaşmak istemiyorlarsa bu gerçekleri açığa çıkarmanın vakti geldi! Partnerinizi bir üst seviyeye taşımak sizin ellerinizde!

1. Kendi özel noktalarınızı öğrenin

Kendinizi yakından inceleyin ve daha önce tanışmadığınız özel yerlerinizi keşfedin. “Perine” olarak adlandırılan bu özel nokta, testis ve anüs arasında yer alır. Bu alan sinir uçlarıyla dolu olduğu için oraya dokunduğunuzda tahrik olursunuz. Bazıları bu bölgeye baskı uyguladıklarında çoklu orgazm olduklarını söyler. Cinsel ilişki sırasında partnerinizden buraya bir parmağını bastırmasını isterseniz etkiyi hissedeceksiniz!

2. Kegel egzersizleri yapın

Kegel egzersizleri daha çok kadınlara yönelik bir hareket gibi dursa da, Philadelphia’daki bir seks terapisti bu egzersizleri erkeklerin de yapabileceğini söylüyor. Hatta erkekler bu egzersizleri yaptığında orgazm için faydalarını da görür. Kegel egzersizleri sayesinde geliştireceğiniz pelvik taban kaslarınız size cinsel ilişki sırasında daha fazla güç katar. Pelvik kaslarınızı güçlendirmek için penisinizi aşağı yukarı hareket ettirmeye çalışın!

3. Beslenme düzeninizi değiştirin

Forma girmek, hayatınızın her alanında size fayda sağlar, özellikle seks hayatınızı olumlu yönde geliştirir. Daha sağlıklı besinler tüketerek forma girmenin ilk adımını atabilirsiniz. Örneğin ıspanak, cinsel organlara kan akışını sağlar. Yeteri kadar yumurta tükettiğinizden emin olun, çünkü yumurta libido artırıcı vitaminlere sahip. Bu da orgazma ulaşmanızı kolaylaştırır. Gece yatarken de yulaf ezmesi yiyebilirsiniz çünkü yulaf, testosteronu doğal yolla arttırmanıza yardımcı olur.

4. Kendinizi zapt edin

Orgazm anı geldiğinde bunu zapt etmek zor olabilir fakat bir dergide yazdığına göre erkeklerin daha yoğun bir doruğa ulaşmak için orgazmı bekletmeleri gerekiyor. Yapılan çalışmada insanlar, zevkin yüzde 90’a ulaştığı zamanlarda duraksadılar ve biraz bekledikten sonra sonuçta daha güçlü bir orgazma ulaştılar.

5. “G” noktanızı bulun

Erkeklerin G noktası prostat bölgesinde bulunur. Bu zevki katlayan nokta haricinde “perine” bölgenize yapacağınız baskıyla da orgazmı hızlandırırsınız. Biraz maceracı bir ruha sahipseniz anüs bölgenizi araştırabilir ve farklı G noktaları bulabilirsiniz. Partnerinizin parmağının yumuşak kısmıyla o bölgeye uygulayacağınız baskıyla hazzı doruklarda hissedebilirsiniz.

6. Testosteronunuzu yükseltin

Orgazm olmanızı sağlayan testosteron hormonu, hoşunuza giden herhangi bir şeyi yaptığınızda vücudunuzun ürettiği hormonla aynı hormon. Size erkeksiliği veren hormon. Yunanistan’ın Atina bölgesinde bir hastanede yapılan araştırmaya göre bir erkeğin vücudunda ne kadar çok testosteron hormonu varsa orgazma kısa sürede ulaşma ihtimali de o kadar yüksek.

7. Testislerinize dokunun

Orgazm sonuçlanmadan hemen önce testisleriniz de boşalmanıza güç vermek için destek olur. Boşalmadan hemen önce testislerinizi yukarı ve aşağı hareket ettirirseniz bu muhtemelen boşalmanızı hızlandırır. Partnerinizden elini testislerinizde hareket ettirmesini isteyin, böylelikle uyarılar artar ve orgazm daha yoğun olur.

8. Zihinsel olarak odaklanın

Bazen seks sırasında kafanız başka yerlere gidebilir. Bir anda kendinizi akşam yemeğinde ne yiyeceğinizi veya hangi filmi izleyeceğinizi düşünürken bulabilirsiniz. Öyle anlarda iyi bir orgazm için kafa olarak olduğunuz yere geri dönün! Vücudunuza ve aldığınız enerjiye odaklanırsanız daha yoğun sonlarla karşılaşırsınız.

9. Nefes alışverişinizi kontrol edin

Kolay bir şekilde orgazma ulaşmak için nefesinizi kontrol altında tutmanız gerekir. Erkeklerin de bildiği gibi orgazm yaklaştıkça nefes alışverişi hızlanır. Zevkte doruk noktaları yaşamak isterseniz nefesinizi olabildiğince yavaşlatın ve kontrol edin.

10. Yeni ereksiyon sürecine geçişi hızlandırın

Zihinsel olarak büyük bir orgazm zevkine ulaştıktan sonra çoğu erkek yeni bir ereksiyon elde etmekte zorlanır. Cinsel ilişkide başka bir tura çıkmak isteyebilirsiniz ancak buna cinsel organınız izin vermeyebilir. Bu süre her erkekte farklılık gösterir. Bazıları 15 dakika sonra hazır olur bazılarının ise yeni bir ereksiyon için 1 güne ihtiyacı vardır. İşte, ereksiyon süresini kısaltmanın en iyi yolu cinsel organa olan uyarıların artırılması.

11. Kan basıncını düşürün

Öncelikle sağlığınız için kan basıncınızın düşük olması gerekir ancak bu cinsel hayatınız için de önemli. Eğer kan basıncınız yüksek olursa -yüksek tansiyona sahip olursanız- cinsel organınız dahil, vücudunuz zarar görebilir. Yüksek kan basıncı da ereksiyonun sürdürülmesini zorlaştırabilir. Zira cinsel isteğin azalmasının sebepleri arasında yüksek tansiyon da bulunuyor.

Onedio

43 yıllık magazin gazetecisi Bilal Özcan kimdir? Bilal Özcan, YouTube kanalı Bilal ÖzcanTV'de Noor Yurteri'nin sorularını cevaplandırdı.

YORUM YAP
YORUMLAR