Erkeklerin seksten kaçmak için söylediği yalanlar!

Hep kadınların başı ağrıyacak diye bir kural yok! Erkeklerde bazen seks yapmamak için bir mazeret uydururlar.

Eğer sevdiğiniz adam aşağıdaki bahaneleri üretiyorsa, başınızın çaresine bakın veya dönüp sırtınızı uyuyun. :) İşte erkeklerin seksten kaçmak için söylediği yalanlar;

YOUTUBE KANALIMA ABONE OLMAK İÇİN TIKLAYIN 

1.İş yorgunluğu bahanesi; Yatmaya yakın veya yatınca söylediği’’Aşkım bugün iş yerinde çok yoruldum, kolumu kaldıracak halim  yok.’’Sen işten geldiğinde moralin bozuksa,unutmak için seks yapmak isteyebilirsin.Ama erkek beyni daha farklı bizimkinden.Onlar unutmak yerine,sızlanan ruh halinden tuhaf bir zevk alırlar.Onu yorgunluktan ve çaresizlikten haz alan haliyle baş başa bırakıp,güzel bir film izle veya kitap oku uykun gelene kadar.

2. Tuttuğu takımın maçını izledi ve takımı yenildi... Şöyle bir cümle kurarsa,’’Lanet olsun, hiçbir şeye hevesim kalmadı aşkım yaa!’’Bir gün önceden planladığınız hafta sonu fantezisini  unutun.Fantezi için hazırladığınız kıyafet,araç gereç ne varsa dolaba kaldırın.Bir şekilde  onu baştan çıkarıp yatağa atsanız bile ,çok kısa sürmesi yüksek ihtimal. ;)

3.Eve iş getirmeyen adam eve iş getirdiyse, senin o istekli haline bakıp, endişeli bir ses tonuyla şu cümleyi kurar:’’Aşkım, hazırlamam gereken çok önemli bir dosya var. Patron sabah bende olsun dedi.’’.İstediğin kadar cilveler yap bilgisayar ekranıyla onun arasına girmeye çalış, sonuç genellikle tek başına uykuya dalmak olacaktır. Bu sinir bozukluğunu yaşamamak için,ısrar etmeden yatağa gitmen iyi olabilir :)

4.Play Station; Tamam ilk aldığında sabahlara kadar Play Station oynuyordu ama hevesini almıştı ve uzun zamandır bir kenarda öylece duruyordu.’’Nerden çıktı şimdi bu oyun merakı?’’Diye düşünüyorsan, anla ki adam bu gece dükkanı kapatmış :(

5. En klasik neden;’’Yemeği fazla kaçırmışım''.Bu konuda fazla bir şey yazmaya gerek yok sanırım.Hemen hepimizin duyduğu ve artık alıştığı bahane olsa gerek. :)

YORUM YAP
YORUMLAR