Erkeklerin En Sevdiği Seks Pozisyonları

Erkeklerin sekste mutlu olma yolu, partnerinin seks sırasında aktif rol oynamasına ve yönetmesine bağlıdır.

Ters Binici Pozisyonu

İşte Erkeklerin En Sevdiği Seks Pozisyonları

Bu pozisyonda erkek sırt üstü uzanırken, kadının sırtı erkeğin yüzüne ters bakacak şekilde üzerine gelir ve erkeğin üzerine oturur. Yani ters ata biner gibi bir pozisyon alır. Bu durumda erkeğin elleri kadının kalçalarından tutarak destek almaktadır. Kadın bu pozisyonda erkeğin bacaklarından tutarak destek sağlar ve derinliği kadın kontrol ederek hareket eder. Kontrolü kadında gören erkek için bu seks pozisyonu harikadır.

Ayrıca bu pozisyonun G noktasının uyarılmasına büyük katkısı olur ve müthiş bir orgazm deneyimi yaşanabilir.

Kartal Pozisyonu

İşte Erkeklerin En Sevdiği Seks Pozisyonları

Erkeklerin en zevk aldığı pozisyonların başında gelen bu pozisyonda, kadın sırtüstü uzanırken bacaklarını havaya kaldırır ve erkeğin gövdesinde bacaklarını iki yana açar. Erkek ise kadının bacaklarını tutarak kadının kalçalarını kucağını alır ve dizüstü oturur. Bu seks pozisyonunda kadının dik ve düz durması erkeklerin hoşuna giden davranışlardan biridir.

Sfenks Seks Pozisyonu

İşte Erkeklerin En Sevdiği Seks Pozisyonları

Erkek için güç gerektiren bir pozisyon olsa da iki taraf içinde oldukça etkileyici ve zevk veren pozisyonlardan biridir. Bu pozisyonda kadın dirseklerinden yardım alarak bir bacağı bükük bir bacağı sabit olarak uzanır. Erkek ise kadının üzerine yerleşerek kollarıyla desteği sağlar ve birleşme gerçekleşir. 

Kışkırtma Pozisyonu

Kışkırtma Pozisyonu

Doggy pozisyonuna benzerliğiyle bilinen bu pozisyonda, kadın dirseklerinden destek alarak eğilir. Erkek ise kadının bacaklarının arasına diz üst oturur ve kadının göğüslerinden destek alarak üstüne doğru eğilir. Erkeğin ve kadının seri hareketleriyle iki tarafı da mutluluğa götüren çoklu orgazmlar yaşanabilir.

Gemi Pozisyonu

Gemi Pozisyonu

Bu pozisyonda erkek sırt üstü uzanırken kadın bacaklarını her iki yana genişçe açarak erkeğin üzerine oturur. Kendinizi çok ilginç hissedeceğiniz bu pozisyonda vücudunuzun bu konumdayken inanılmaz haz aldığınızı ve farklı hissettirdiğini keşfedeceksiniz. Tüm kontrolün kadında olduğu bu konumda aşırı coşkulu ve sert hareketler erkeğe hoş bir seks görüntüsü sağlayacaktır.

Ayrılan Bambu Seks Pozisyonu

Ayrılan Bambu Pozisyonu

Bu pozisyonda kadın için esnek olma durumu söz konusudur. Erkekte ise daha özgüven ve özgür hissetmenin farkına varmasıyla, üst seviyelerde haz aldığı bir ilişki olacaktır. Kadın sırt üstü uzanıp bir bacağını uzatırken diğerini erkeğin omzuna koyar. Erkek ise kadının uzattığı bacağın üstüne oturarak kadının diğer bacağını kavrar ve desteği sağlar. Yüz yüze ve tempolu bir birleşme sağlayacak olan bu seks pozisyonu derin birliktelik vaat ediyor.

Balkon Pozisyonu

Balkon Pozisyonu

Bu pozisyonda erkek çok rahattır ve erotik istek yüksek seviyelerdedir. Erkek bir yere yaslanarak bacağını uzatır ve kadın erkeğin bacaklarına oturarak öne eğilir. Birleşme esnasında erkeğin elleri boş olacağından dokunuşlarla kadını tahrik edebilir ve temponun artmasını sağlayabilir. Kontrolün kadında olması ve bakış açısı faktörünü ele aldığımızda erkek için sevilen pozisyonlardan biridir.

Şezlong Pozisyonu

Şezlong Pozisyonu

Kadının ve erkeğin aynı tempoyla hareket etmesi ve göz temasının olduğu bu pozisyon biraz yorucu ama kesinlikle çok keyifli. Erkeğin elleriyle desteği sağlaması ve kadının bacaklarını erkeğin omuzlarına koyarak aynı anda kontrolün ve temponun sağlanmasıyla derin birleşme sağlanır ve her iki taraf bu tempoyla hazlı bir cinsel birleşme yaşayabilir.

 

Her pozisyonun kendine özgü bir “rengi” vardır ve bu renklerin ilişkinize farklılık katacağını unutmayın. Ayrıca bu pozisyonların yanında her erkeğin ve kadının ilişkide mutlaka istediği ve her iki tarafında tatmininin sağlandığı bir olay vardır ki oda “oral sekstir“. 

YORUM YAP
YORUMLAR