Erkeklerin cinsellikte uyarılmasından hoşlanmadığı bölgeleri neresi?

Yapılan anketler ve ilişki koçluğu yaptığım erkeklerin geri bildirimleri doğrultusunda, erkeklerin tahrik olmadığı, hatta cinsel isteğini söndüren vücut bölgelerini sıraladık.

1- Meme uçları

Çoğu kadın için en erojen bölgelerden birisi olan göğüsler,uyarılınca erkeklerde aynı etkiyi yapmazlar.

YOUTUBE KANALIMA ABONE OLMAK İÇİN TIKLAYIN

Kadında dişilik ve şehvet sembolü olan göğüslerin erkekte bir karşılığı olmadığı için, meme uçlarını okşayarak veya emerek onu azdırmaya çalışmayın!

Erkeklerin çoğu meme uyarımından huylanır, gıdıklanır veya kas krampları yaşar. Sizin büyük özenle ve iştahla yaptığınız bu ön sevişme resitali erkek için kabus olur ve size söylemeyebilir. Dikkat!

 

2- Testisler

Oral sekse testisleri ve kasıkları dahil etmek elbette gereklidir ama asla aşırı sert olmamak kaydıyla...

Erkeklerin iç güdüsel olarak üzerine titrediği ilk organı testis, ikinci organı penistir! Lütfen ona zevk vermek ve baştan çıkarmak adına testislerine haşin davranmayın. Oral sekste yumurtalarını ağzınız, diliniz veya ellerinizle sıkmayın. Hafif dokunuşlar, birkaç dil darbesi yeterli. 

 

3- Kulak memesi

Kadının hoşuna giden ama erkeği huylandıran ve yataktan bile kaçırabilen bir vücut bölgesi daha... Kadın kulak memesinin öpülmesini,emilmesini,hatta ısırılmasını tahrik edici bulabilir çünkü, erkeğe teslim olmanın bilinçaltı simgelerinden birisidir.

Ama erkeklerin büyük kısmı kulak memesi uyarımı anında kadının çıkardığı hırıltıdan ürkerler. Israrlar kulak memesinden tahrik etmeye çalışmayın,adamı elinizden bir inat uğruna kaçırmayın.

 

4- Göbek deliği ve karın

‘’Hadi,hazır aşağı inmişken şunu zevkten iyice çıldırtayım!’’gibi bir düşünceyle göbek deliği ve karın bölgesini de oral sekse dahil etmeyi düşünüyorsanız, unutun!

Erkekler göbek deliğinden aşırı huylanırlar. Hatta istemsiz kas gerilmeleri ve krampları yaşayanları bile vardır. Siz en iyisi bildiğiniz bölgede kalın, kafanızı kaldırmayın, yukarılara bakmayın.

 

5- Boyun

Yukarıda yer alan vücut bölgelerinden hoşlanmayan erkek oranı %80 civarıdır ama boyun bölgesi biraz tartışmalıdır.Bu nedenden dolayı sona koydum. Boynunun emilmesinden, öpülmesinden zevk alan ve almayan erkek oranı gözlemlerime göre %50-%50.

Risk almayın derim. Özellikle yeni başlayan bir ilişkiyse boyunu es geçin. İlişki ilerledikçe dudaktan, çeneden hafif aşağılara kayın, tepkisine göre devam edin ya da bırakın.

YORUM YAP
YORUMLAR