Erkeklerde Seks Süresini Uzatmanın 7 Yolu

Daha Uzun Ve Haz Dolu Bir Seks İçin Yapılması Gerekenler

Yatak odasındaki hayat insanların en az bilgiyle başladıkları hayattır genellikle...Ülkemizde de cinsel eğitim  alamadan insanlar evlenip, birlikte olmaya başladıklarından yaşanan birçok sorun ya gizli kalıyor ya da bastırılıp kabullenilerek yaşama devam ediliyor.

 

Ä°lgili resim

 

Açıkçası ilişkinin kalitesi, tarafların birbirlerine zevk verebiliyor olması ana kriter, bu açıdan seks süresi önemli kriter olmaya bilir, ama erkeğin kadına orgazm yaşatmadan sadece kendi tatminine odaklı bir ilişkide elbette ki seks süresi birincil öneme sahip oluyor. Hipnozla cinsel terapi yöntemleri erkek zihnindeki seks süresini 1 saate uzatacak tekniklere ve imkanlara sahip olmakla birlikte çiftler çoğu zaman bunu kader gibi kabul edebiliyor.

Yeni yapılan bir araştırmaya göre, birçok kişinin cinsel  aktivite süresi 1,5 ile 7 dakika arasında değişiyor. Fakat Dr Harry Fisch'in" Yeni Çıplak: Yetişkinler için Temel Cinsellik Eğitimi," adlı yeni kitabında yazdığı gibi, erkeklerin yüzde 45'i 2 dakika ya da daha az bir süre içinde boşalıyor ve eşleri ya da sevgililerini cinsel yönden tatmin edemiyorlar. Türkiye’de de durum bundan ibaret, hızlı başlayan ve çabuk biten bir seks anlayışımız var; daha çok tek taraflı, genellikle erkeğin işini bitirmesine odaklı bir seks hayatı yaşıyor insanımız. Erkeğinizle cinsel olarak aktif olma süresini uzatabilmeniz ve bu arada orgazma ulaşabilmeniz için işte size bazı öneriler.

 

Ä°lgili resim

 

1. Cinsel ilişki öncesi mastürbasyon yapmasını sağlayın. Erkek dolu bir tüfek gibi aşırı istekli olduğunda bazen bir dokunması bile kontrolsüz boşalma sebebidir. Evet, erkeğin mastürbasyon yapmadan başladığı bir cinsel ilişki, dolu bir silahla dışarı çıkmak gibidir. Cinsel ilişkiden bir ya da iki saat öncesi erkeğin mastürbasyon yoluyla boşalması cinsel ilişki anında hemen boşalmasına engel olur. Aile terapisti ve ilişki uzman Dr. Jane Greer'ın dediği gibi, "Partnerinizle yavaş ve sıcak bir ön sevişme sayesinde, onun tekrar uyarılmasını sağlayabilirsiniz . Böylelikle partneriniz cinsel ilişki sırasında kendisini sizin durumunuza ve cinsel ritminize göre ayarlayacaktır." Burada şuna dikat etmelisiniz, ilişkiden 10- 15 dakika önce mastürbasyon yapmamalı, yoksa ikinci kez sertleşemeyebilir. 1- 2 saat ara verdikten sonra ikinci kez zor boşalacaktır.

 

Ä°lgili resim

 

2. Bir Hipnoterapist bulun ve siz zahmet etmeyin: Yıllardır erken boşalma sorunu yaşayan erkeklere yönelik hipnozla kolay çözüm bulunabiliyor. Klinik hipnozun cinsel sorunların tedavisine ciddi katkıları var ve ülkemizde de gittikçe yaygınlaşıyor. Hipnoz ile  erkeğin erken boşalma sebepleri bulunur ve aşırı heyecan, performans kaygısı, “boşalacağım korkusu” hipnoterapist tarafından temizlenerek, orgazmın kalitesi iki taraf için de artırılabilir.

 

Ä°lgili resim

 

3. Renk katın, alışkanlıklarınızın dışına çıkın: Uzun süredir aynı kişiyle cinsel birliktelik yaşayınca, mesela artık rutin haline gelen pozisyon tercihleriniz nedeniyle, partnerinizin vücudu ne zaman ne olacağına programlanmış olabilir ve normalden daha erken boşalabilir. Yeni pozisyonlar denemeniz ya da dikkat dağıtıcı şeyler yapmanız partnerinizin cinsel dayanıklılık süresini arttıracaktır. "Greer, "ne kadar farklı ve alışılmamış olursa, o kadar iyi," diyor.

 

Ä°lgili resim

 

4. Cinsel organını tutun. Bunu elinizle ya da bu amaçla, cinsel sağlık ürünleri kapsamında üretilmiş halka şeklindeki ürünleri kullanarak yapabilirsiniz. Bu tür hareketler partnerinizin boşalmasını fiziki olarak engelleyebilecektir. Bunu su akışını kesmek için, bir hortumu yarısından tutup bükmeye benzetebilirsiniz. Biraz tutulunca boşalma duygusu geri gidecektir. Bunu yaparken dikkatlice yapın. Boşalmaya yakın dikkat dağıtıcı herhangi bir makul hareket de benzer etkiyi sağlayabilir.

 

erkek kadın seks ile ilgili görsel sonucu

 

5. Partnerinizden Tai Chi, yoga gibi sporlar yapmasını ya da Kegel egzersizleri yapmasını isteyin. Tai Chi ve yoga gibi disiplinler bendensel ve zihinsel kontrolü sağlamaya yönelik sporlardır. Bununla birlikte Kegel egzersizleri de cinsel terapi de sık kullanılan tekniklerdendir.Bu egzersizlerin hepsi pelvik taban kaslarının güçlenmesini sağlayarak, partnerinizin orgazm spazmlarını kontrol etmesine yardımcı olacaktır. (evet, erkekler de tıpkı kadınlar gibi Kegel egzersizleri yapabilirler)

 

Ä°lgili resim

 

6. Erkeğinizi bir otohipnoz eğitimine gönderin: Bu yöntem insanın zihnini kontrol etmeyi öğreten önemli teknikleri içerir.Bilinçaltında erkeğin seks süresi nasıl kayıtlı ise boşalma buna göre gerçekleşecektir. Erken boşalan bir erkek, daha ilişkiye niyetlenmişken ya da partnerinden ilişki sinyali almışken kendi kendine “eyvah boşalacağım” telkinleri verir farkında olmadan ve bu bilinçaltındaki seks süresinin yetersiz olma sebeplerindendir. Otohipnoz kısa sürede öğrenilen bir tekniktir ve bilinçaltınızdaki seks süresini otohipnozla kendi kendinize uzatabilirsiniz. Zahmetsiz ve kalıcı bir yöntemdir.

 

Ä°lgili resim

 

7. Hissizleştirici/uyuşturucu solüsyonlar kullanılabilir. Eğer sorun etmeyecekseniz bir uzmana danışarak geciktirici kremler, solüsyonlar kullanabilirsiniz. Dikkatli ve bilinçli kullanıldığında çözüm olabilir. Bu tür destekler uyuşturucu etkiye sahiptir ve erkeğin penisine ilişki öncesi uygulanınca peniste hissizleşme, uyuşma meydana getirir bu ise boşalmayı geciktirir. Bu tür destekler mutlşaka bir uzmana danışılarak ve aşırıya kaçmadan uygulanmalıdır, aşırı uygulanması kadın vajinasını da uyuşturabileceğinden her iki tarafında ilişkiden zevk alma kalitesini düşürebilir.  

 

 

 

YORUM YAP
YORUMLAR