Erkekler seviştikten sonra neden ilgisiz davranır?

Ateşli bir sevişme sonrasında erkeklerin normale dönmesiyle birlikte kafalarında kırk tilki dönmektedir.

Seks sonrası her erkeğin aklından geçenler farklılık gösterebilir. Kimi bulunduğu ortamdan nasıl kurtulacağını, kimi performansını kimiyse şimdi ne olacak? sorusunu geçirir aklından.

Peki erkekler seksten sonra ne düşünür?İşte seksten sonra düşünülen on şey..

2

Hiç kimse kullanılmaktan hoşlanmaz. Genel olarak bu durumun kadınlara ait bir özellik olduğu düşünülse de erkekler için de durum böyledir.

Erkekler fikir olarak hiçbir bağ olmadan sevişmeyi isterler ama kadınlardan da hep daha fazlasını beklerler.

Seksten sonra bir kadının hemen üzerini giyip gitmesi erkeklerin aklına acaba nereye gidiyor sorusunu getiriyor.Performanslarından tiplerine kadar pek çok şeyi sorgulamaya başlarlar, kadın gitmeye çalışınca!

3

Erkeklerin bir çoğunun seks yaşarken hiçbir duygusal beklentisi olmaz. Bu yüzden seksten sonra, hele ki duygusal anlamda bağ kurmadığı bir kadınla birlikteyse tek düşündüğü şey neden gitmiyor düşüncesidir.

Bu tip durumlarda ne söyleyeceklerini ve yanlarındaki kadından kurtulmak için ne yapacaklarını bilmez, genelde de saçmalarlar.

4

Seks sonrası psikolojik ve fizyolojik durum erkelerde ve kadınlarda tamamen farklıdır. Erkekler seks sonrası susmayı tercih ederken, kadınlarda durum biraz farklıdır. Kadın seks sonrası konuşmak ister, ilgiye ve şefkate ihtiyacı vardır.

Genellikle soru sormaya meyillidir. Çünkü kadın egosu o sevişmenin ardından güzel bir şeyler işitmeye ihtiyaç duyar. Erkeğinse tek istediği sessizliktir.

5

Pek çok erkeğin sevişme sonrası kafasına taktığı düşüncelerden biri de performans kaygısıdır. Herzaman gösterdiği performanstan farklı olduğunu düşünüyorsa eğer bunu mutlaka partnerine sorar.Genellikle seks sonrası iltifat duymaya bayılırlar. Egosunun tatmin edilmesini ister.

6

Seks sonrası kadını tatmin edememe düşüncesi erkekleri yıpratıyor.

Eğer seks olması gerektiğinden daha hızlı bittiyse erkek kendini ikinciyi denemeye mecbur hisseder. Ama her erkek ardı ardına sevişmeye hazır olmayabiliyor. Kötü bir performansın arkasından akıllarından geçen soru genellikle ''Denemeye değer mi'' oluyor.

7

Kaçma güdüsü en iyi erkekte bile vardır. İşi bittikten sonra gitmek istemesi sık rastlanan bir olaydır. Tek sorun bunu karşısındakini kırmadan nasıl yapacağıdır!

5 dakika mı 15 dakika mı yoksa 1 saat mi kalmalı? Hemen giderse bir daha bu kadını arayacak yüzü bulamayabilir. Çok fazla kalırsa istemediği bir imaj verebilir. Ama gitmek de istiyor. Dakikalar geçmiyor! Kan beynine gitmiyor! O yüzden de genelde saçma bir bahane uydurup bir çuval inciri rezil ediyor.

8

Kadın ve erkeklerin fizyolojik yapısının farklı olduğunu söylemiştik. Bu fizyolojil yapı seks sonrası davranışlara da etki ediyor.

Birçok erkek seks sonrası uyumak istiyor. Ama hemen uyuması halinde kadından azar işiteceğini de biliyor. Sonuçta ilgisiz ya da sevgisiz görünmek istemez. O yüzden uyumamak için kendini tutar ama genelde başarılı olamaz!

9

Seviştikten sonra kadın erkekten romantik bir şeyler bekler ama erkeğin aklı kendi için önemli ikinci organa midesine gidebilir.

Özellikle efor harcamışsa, bir de işin içinde alkol varsa “Ne yiyeceğiz” onun için önemli bir soru haline gelebilir. En kötü ihtimalle sigarasını nereye koyduğunu hatırlamaya çalışıyor da olabilir!

10

Erkeklerin barda tanışıp yatağa attığı kadınlar genellikle sevişene kadar “taş” gibi görünür seviştikten sonraysa bir anda çirkinleşir. Sebep ne olursa olsun iş bittikten sonra sadece kadınlar pişman olmaz, bazen erkekler de pişman olur!

11

Erkeklerin bir çoğu seksten sonra ''ya hamile kalırsa'' korkusunu yaşamaya başlar. Hele ki seviştiği kişi tek gecelik bir ilişki ise bu korku bütün düşüncelerin önüne geçebilir!

YORUM YAP
YORUMLAR