Erkekler seks yapmak istediğini nasıl belli eder?

Kadınlar da erkekler de doğası gereği birbirleriyle birleşmek zorundadır. Üremenin toplum oluşturmanın yolu budur.

Çoğu kadın seks yapmak istediğini farklı yollarla göstermeye çalışırken erkek bu konuda kadına göre daha rahat davranabilmektedir.

Seks konusunda erkekler, kadınlardan daha şanslı ve ataktır. Çünkü kadınlar gerek toplum yüzünden gerek yetiştiriliş tarzından gerekse kendi yapılarından dolayı ne kadar seks yapmayı isteseler de bunu dile getirmeyi çoğu zaman beceremez ya da engellenirler.

Erkeklerin çoğu, seks yapmak istediklerinde direk söyleme taraftarı olurken bir başka grup ise olayı daha fanteziye kaçırmak daha fazla heyecan katmak için çeşitli oyunlara başvurabilir.

Vücut dili erkeklerde de geçerli midir?

Kadınlar, seks konusunda arzu ve isteklerini vücut diline dökerken erkeklerin çoğu bunu direk söyleme taraftarıdır. Ancak çoğu erkek ise karşısındaki insanı heyecanlandırmak için vücut dilini kullanmayı seçer.

Çünkü erkekler yapıları gereği cinsellik konusunda kadınlardan daha serbesttir ve aslında oyunlara ihtiyaçları yoktur.

Ancak birçok erkeğin ortamı ısıtmak, kadını olayın heyecanına kaptırmasını sağlamak için hem vücut dilini kullanır hem de basit oyunlarla kadını kendine çekmeye çalışır.

Genelde erkekler arasında klasikleşmiş bazı vücut dili hareketleri vardır. Size daha fazla sarılıyor ya da saçlarınızla oynamaya başlıyorsa bilin ki seks istediğini anlatmaya çalışıyordur.

Gözlerinizin içine daha derin bakıyor ve size devamlı dokunma ihtiyacı hissediyorsa bu da sizinle seks yapmak istediğine bir işarettir.

Erkekler cinsel isteğini nasıl belli eder

Ortam çok önemlidir

Kadın ve erkeğin bulunduğu ortam cinsellik yaşamak, seks yapmak için uygun olmalıdır.

Aslında erkekler bu konuda her ne kadar maço gözükseler de tıpkı kadınlar gibi erkeklerin de seks yaparken bazı kriterleri vardır. Daha düzgün bir ortam, loş ışıklar, hafif gelen bir müzik sesi ve yudumlanan içki sonrası yapılacak bir seks her iki taraf için de rahatlatıcı olacaktır.

Kimi erkekler, maçoluklarını göstermek için çoğu zaman kadınları hiç olmadıkları yerlerde sıkıştırabilirler. Bunun en güzel örneği sinemalar olabilir.

Karanlık ortam işin içinde yakalanma heyecanı da bulunan bir cinsellik aslında sadece erkekleri değil kadınları da çekebilir. Çoğu erkek özellikle yirmili yaşlardaki erkekler bu tür oyunlara bayılır.

Daha olgun daha yaşını almış erkeklerde ise seks isteğini anlatmak için bu tür oyunlara gerek duyulmaz.

Birçok erkek direk seks isteğini anlatabiliyorken bazı erkekler ise çeşitli oyunlara başvurarak kadını seks ilişkisine hazırlama taraftarıdır. Aslında bu tamamen kişisel bir durumdur. Her yiğidin yoğurt yiyişi ayrıdır sözüne uygulanırsa her erkek farklıdır ve beraber olduğu kadın da diğer kadınlara benzemeyeceği için ilişkinin durumu cinselliğin nasıl olacağını belirleyecek kriterlerden biri durumundadır.

 

YORUM YAP
YORUMLAR