Erkekler neden bağlanma sorunu yaşar?

Gerçek şu ki, ne kadar zeki, seksi veya yatakta iyi olursanız olun, onun bağlanma fobisi sorununu çözmeniz pek olası değildir.

İki tip erkek vardır: Biriyle çıkmayı seven erkekler ve seçeneklerini açık tutmayı tercih eden erkekler.

İlki, beraberlik duygusunu sever ve evlenmek, pahalı bir düğün pastası yaptırmak ve aşklarını güçlendirmek için 200 kişiye yemek vermek için sabırsızlanır.

İkincisi ise, her zaman daha iyisinin olduğunu düşünür. Bu erkekler çok nadir olarak bir ilişkilerinin ciddiye binmesine izin verirler. Çıktıkları her kızın eninde sonunda kendilerine aşık olacağını ve evlenmek isteyeceğini varsayarlar.

İronik ve sinir bozucu şekilde çoğu kadın, bağlanma sorunu olan erkeklere aşık olur (çünkü, dürüst olalım her zaman elde edemediğimiz şeyi isteriz).

Gerçek şu ki, ne kadar zeki, seksi veya yatakta iyi olursanız olun, onun bağlanma fobisi sorununu çözmeniz pek olası değildir. Bu tedavisi olmayan bir hastalık olduğu için değil, ama bu erkeklerin durulmak için hazır oldukları zaman kapanacak bir zaman ayarı vardır.

Bunu diğer 100 kızla birlikte 'sandalye kapmaca' oyunu oynamak gibi düşünün. Müzik durduğunda bir sandalyeyi kapabilir ya da ayakta kalabilirsiniz. Yapacağınız tek şey oyuna katılmak ve kazanmayı ummak.

Onu sizinle bir ilişki yaşaması için baştan çıkarmaya uğraşmak yerine, tüm duygularınızı bu ilişkiye yatırmamanız yapabileceğiniz en iyi şey olabilir. Sadece eğer ilişki fobisini aşarsa bundan sizi haberdar edeceğini varsayın.

Tabi ki bunun için en iyisi sizin bu kişileri tanımanız:

1. Karışık sinyaller gönderiyor

Bazen sizden hoşlanıyor, bazen varlığınızdan haberi yokmuş gibi davranıyor. Belki cool, meşgul gözükmeye çalışıyor, belki de o karışık sinyaller sadece "sizden o kadar da hoşlanmadığını" gösteriyor.

Bunu kişisel olarak almamak en iyisi. Yıllarca günlük ilişkiler yaşayarak muhtemelen sizi etrafında tutmaya yetecek kadar -ne eksik ne fazla- ilgi gösterme konusunda uzmanlaştı.

2. Seks uzmanlık alanı

Tabi ki yatakta ne yaptığını iyi biliyor. Sonuçta oldukça fazla deneyimi olmuş.

İlişkilerinin çoğu seks etrafında dönüyor.

3. Sabah kahvenizden daha hızlı bir şekilde, sıcakken soğuğa dönüşebiliyor.

Sizden hoşlanıyor. Bu yüzden arada sırada, bilerek yapmasa da bir erkek arkadaş gibi davranıyor.

Sonra bağlanmaya henüz hazır olmadığını hatırlıyor ve birkaç gün sizi önemsemeyerek gösterdiği ilgiyi dengeliyor.

Tüm bu olanlar da sizin yanlış fikre kapılıp ona aşık olmanıza yol açıyor.

4. Tüm buluşmalarınız son anda karar verilmiş veya hazırlıksız buluşmalar.

Onun aklına Cuma akşamı saat 10'da geliyorsanız, bunun nedeni diğer daha iyi planlarının iptal olmasıdır.

Şunu hatırlayın: Bir kız arkadaş beraber maceralar planladığınız biridir. Öylesine görüştüğünüz biri ise, diğer planlarınızdan (daha önemli planlarınızdan) arta kalan zamanları doldurduğunuz kişidir.

5. Buluşmalarınızın çoğu yatak odasında geçiyor.

Size bağlı olmayan bir kişi için, sizi gerçek bir buluşmaya çıkarmak çok uğraştırıcı gelir.

6. Anne-babasıyla hiç tanışmadınız. Hatta varlar mı onu bile bilmiyorsunuz.

Anne-babası yasak bölge.

Onunla ailesinin evinde tatlı Pazar akşamı yemekleri veya annesiyle ikindi çayı içmek diye bir şey olmayacak.

Bunun nedeni anne-babasının sizden çok hoşlanmasından çekinmesi değil. Bunun nedeni, onun sizden gerçekte olandan daha fazla hoşlandığı şeklinde anlam çıkarmanızdan korkması.

7. Kelime haznesinde "ilişki" diye bir sözcük yok.

Bu ilişki nereye gidiyor diye sormak için kendinizi yormayın. Bu sadece onu korkutup kaçırır.

Eğer şimdiye dek, hiç "yerinizin ne olduğunu" veya "özel olup olmadığınızı" konuşmadıysanız, emin olabilirsiniz ki bunun nedeni onun konuyu sizin açmanızı beklemesi değil. Bu konuşmadan kaçınıyor.

Sadece şunu bilin, hayat Oasis şarkılarındaki gibi değil. Onu kurtaran kişi büyük olasıkıkla siz olmayacaksınız.

Tabi ki sizin önceden tanıdığı kızlardan farklı olduğunuzun farkına varabilir. İlişki karşıtı düşüncelerinden vazgeçebilir ve tek eşliliği denemeye karar verebilir. Ya da, hayatınızın iki yılını harcar.

Gerçekten, bunu bilmenin tek yolu var.

YORUM YAP
YORUMLAR