Erkekler cinsellikte hangi pozisyonları tercih eder?

Erkek ve kadın arasında cinsel çekim ve uyum olunca, sevişme pozisyonlarından her iki taraf da aynı ölçüde zevk alıp, kaliteli orgazm yaşayabiliyorlar.

Erkeklerin en çok zevk aldığı seks pozisyonları (resimli görsel anlatım)

1- Misyoner pozisyonu

Neredeyse ‘’ulusal seks pozisyonumuz’’  olan misyonerin, bu kadar yaygın ve beğenilen sevişme pozisyonu olması tesadüf değil...

bana mı dedin?!: misyoner pozisyonu

YOUTUBE KANALIMA ABONE OLMAK İÇİN TIKLAYIN

Yatakta ve sosyal yaşamda erkek egemenliği toplumların tümünde misyoner pozisyonu en çok sevilen ve tercih edilen sevişme pozisyonudur. Peki neden? İşte misyoneri cazip kılan nedenler;

*Erkek  yatakta kadını kontrol etmek,sevişmeyi yönetmek ister. Bu isteğiniz yaşayabileceği en iiyi seks pozisyonu da şüphesiz kadının altta olduğu misyoner pozisyonudur.

*Erken boşalmayı önlemek isteyen erkek, vajinaya penisin giriş ve çıkışını kontrol ederek, süreyi uzatmak ister. Misyoner pozisyonu erkeğin bu isteğini en rahat yapabildiği pozisyonların başında gelir.

2- Doggy (Domalma) Pozisyonu

Bazı erkekler için itici gelse de,ezici çoğunlukta bir erkek grubu doggy pozisyonundan müthiş keyif alır! Bir erkek neden doggy sever?

*Penisin vajinaya  ters açıyla girmesine olanak sağlayan doggy, erkeğin daha çok tahrik olmasına neden olur ve kaliteli bir ereksiyon sağlayabilir.

*Popo ,sırt bölgesi görünen bir kadınla,öpüşme ve duygusallık olmadan seks yapmak, erkeğe (eşini veya sevgilisini çok sevse bile)bazen cazip gelir. Hemen her erkek, doggy pozisyonunda sevişirken içindeki vahşi ‘’mağara adamını’’ yaşar. Bu bilinçaltı dürtüsü evlilik veya ilişki için olumsuz bir durum değildir.Hatta, erkeğin bu hayvani yanını kontrollü olarak yaşaması ilişkiyi canlı tutar.

İlişki Danışmanı | Onu Elde Et PDF Kitabı | Erkekleri Etkileme Sanatı

Eğer bir erkeği yatakta etkilemek ve elde etmek istiyorsanız,o istemeden doggy pozisyonu alın ve önüne geçin. Bu biat ve teslimiyet haliniz erkeği baştan çıkarır ve müthiş azdırır!

3- Kucak pozisyonu

Erken boşalma sorunu olan erkekler için sıkıntılı bir pozisyon olsa da, hem erkek hem de kadın için en iyi seks pozisyonudur.

Kucak pozisyonunu erkek için mükemmel kılan neden ise, erkeğe zevk veren tüm şeylere erişimin rahat olmasıdır. Elleri ile eşinin poposunu okşarken,dudakları ile göğüs ve boynu öpebilir,tüm bunları yaparken de cinsel birleşme yaşayabilir.Kucak pozisyonunda erkeği mutlu eden bir diğer şey ise, yatakta, sandalyede, koltukta, taburede, arabada,klozette  kısaca canının seks istediği her ortamda kolayca uygulayabileceği bir seks pozisyonu olmasıdır.

Kadınların En Çok Sevdiği Seks Pozisyonları | Psikoterapist Mehmet ULUBEY |  Uzman Psikolojik Danışman

 

4- Bacak omza pozisyonu

Erkeklerin tahrik olmasına adı bile yeten meşhur pozisyon...Özellikle Yeşilçam seks ve porno filmlerinde sıklıkla kullanılan, tuhaf bir şekilde Türk erkeğini azdıran bacak omza, deneyen denemeyen her Türk erkeğini şehvetlendirir.

Kocanızı veya sevgilinizi yatakta etkilemenin yollarını arıyorsanız,mutlaka bacak omza pozisyonunda sevişmeyi önerin! Özellikle küçük penisli bir partneriniz var ise, bacak omza pozisyonunda erkek ve kadın penisi daha büyük hissedebilir. Çünkü vajina net bir ilişki olanağı sağlar. Bu durum erkeğin gururunu okşar ve erkeği zevkten çıldırtır.

bacak-omuza-pozisyonu | Nokta Shop

Türk erkeğinin en sevdiği pozisyonlar sırasıyla bunlar...Elbette istisnalar,farklı tercihler olabilir. Aklınıza şu soru gelmiş olabilir;’ Erkeklerin en sevmediği seks pozisyonu hangisidir?’

Türk erkeği yan yatılan kaşık (bir diğer adı cenin) pozisyonunu sevmiyor. Nedeni ise,g öbek yağlarından dolayı kısa penisin vajinaya erişimin zorlaşması ve erkeğin kendini kötü hissetmesi.

YORUM YAP
YORUMLAR