En pratik göz makyajı!

Gözlerinizin güzelliği için yaptığınız uygulamalar uzun vaktinizi alabiliyor. Göz makyajı önemli bir makyaj olduğu için dikkat isteyen bir makyajdır.

Kötü yapıldığında tüm makyajı mahfedebilir. Dikkatli ve özenli bir gözmakyajı tüm makyajınızı tamamlayacaktır.

Göz makyajı nasıl yapılır? sorusu makyaja ilk başlayan insanlar için en sık sorulan soru olmuştur. Siz de göz makyajı nasıl yapılır merak ediyorsanız ya da en kolay biçimde makyajınızı tamamlamak istiyorsanız pratik bilgilerimiz hayli işinize yarayacak demektir.

Kolay eyeliner yapılışı

Eyeliner nasıl çekilir merak ediyorsanız elinize bir kart almanız yeterli. Bu, bir kartvizit de olabilir, kalın bir kağıt da…

Elinize aldığınız kartın alt bölümünden açılı bir üçgen kesin. Daha sonra bu bu üçgenin içini dolduracak şekilde gözünüze oturtun ve içini boyayın. İkinşci olarak da kartın kenarından yamuk bir kesit atın. Bu kesiği daha sonra yukarıya çekecek şekilde kuyruk çizmek adına kullanın. Farklı bir yöndem de eyeliner çekilecek yerleri nokta nokta işaretlemektir. Nokta noka işaret koyun ve sonrasında o noktaları birleştirin.

En kolay eyeliner sürme tekniği ise kalem kullanarak eyeliner çekmektir. Kalemle eyeliner çekilir gibi kalemi sürün. Sonrasında üstünden eyeliner geçin. Eyeliner nasıl çekilir derdine düşüp yorulmayın. Kartla sandığınızdan da kolay.

Dumanlı göz makyajı

Dumanlı göz makyajı için gerekli olan malzemeler de yine kart, gri göz farkı ve siyah kalem.

Kartı göz çizginizin bittiği noktaya gelecek şekilde yerleştirin ve kalan kısımları gri bir şekilde boyayın. Daha sonrasında temiz bir fırçayla farı dağıtın.

Göz kalemiyle gözlerinizin içini boyayın ve kirpik diplerinizi de boyayın. Bu basit yöntemle seksi ve kısık bakışlara sahip olurken, dumanlı gözlerle herkesi büyüleyeceksiniz. Dumanlı göz makyajı baktığınız her yeri büyüleyecek.

YORUM YAP
YORUMLAR