Ebru Şahin sosyal medyadan ayrı kalamadı

Ebru Şahin'den müjdeli haber geldi! Atv'nin fenomen dizisi Hercai'de Akın Akınözü ile başrolleri paylaşan güzel oyuncunun sosyal medya detoksu kısa sürdü.

Atv'nin iddialı yapımlarından Hercai dizisi ile yıldızı parlayan Ebru Şahin'den yeni haberler var. Pazar akşamları seyirci ile buluşan dizide Akın Akınözü ile başrolleri paylaşan güzel oyuncu sosyal medyaya hızlı dönüş yaptı. 

YOUTUBE KANALIMA ABONE OLMAK İÇİN TIKLAYIN 

Ebru Şahin'in Reyyan, Akın Akınözü'nün ise Miran karakterleri ile başrollerde olduğu 'Hercai' çok beğenilmiş, dizi ve başrol oyuncularının ünü ülke sınırlarını aşmıştı. Geniş bir hayran kitlesine sahip ünlü ikili dizideki uyumları ile çok yakıştırılmıştı. Ünlü oyuncuları yakıştıran hayranları ise sosyal medyada kendilerine bu yönde yorum yapınca Ebru Şahin'den şaşırtan bir hamle gelmişti. 

Basketbolcu Cedi Osman ile aşk yaşayan ünlü güzel sevgilisinin bu tarz yorumlardan rahatsız olması sebebi ile bazı takipçilerini engellemiş ve bir süre sonra da sosyal medya hesaplarını kapatmıştı. Aralarının açık olduğu yönünde çıkan dedikodular üzerine yakın zamanda Cedi Osman'dan "Ruhumu bulduğum yerdeyim yani evimde olduğumu biliyorum" notuyla ilan-ı aşk olarak yorumlanan ve ayrılık iddialarına yanıt niteliğinde olan bir paylaşım gelmişti. 

Ebru Şahin cephesinde ise beklenmedik bir gelişme yaşandı. Sosyal medya detoksunda olan ünlü güzel, iki hafta geçmeden geri döndü. Instagram'da 3 milyon 400 bin takipçisi bulunan genç oyuncu, sosyal medya hesaplarını açtı. Instagram'ını açar açmaz Ege'de çektirdiği pozlarını "Ve geri döndüm" notu ile paylaşan Ebru Şahin'in yeni paylaşımlarına hayranlarından beğeni yağdı. 

Deniz kenarında verdiği pozlar ile dikkat çeken genç oyuncunun gözlük stili ise çok konuşuldu. 

YORUM YAP
YORUMLAR