Doğru mastürbasyon nasıl yapılır? İşte tüyolar!

Her bedenin farklı olduğu gibi haz noktaları ve haz alma çeşitleri farklı olsa bile mastürbasyon yaparken bir takım yapılan hatalar vardır.

Mastürbasyondan utanmayın!

Mastürbasyon yapmak kimilerine göre yanlış bir şey olarak görülürken kimilerine göre de aldatmak hatta toplum için utanç olarak görülmektedir. Uzmanlara göre ise bu durum kişi üzerinde ek stres oluşturmaktadır ve istenilen sonuca ulaşmada geçikme yaşanmaktadır. Mastürbasyonu doğal bir şey olduğunu kabullenin.

Mastürbasyon yaptığınızı partnerinizden saklamanıza gerek yok!

Yapılan araştırmalara göre uzmanlar mastürbasyon yaptığınızı partnerinizden saklamamanız gerektini belirtiyor. Bu noktada üzerinize daha çok stres oluşturmaktadır. 

Mastürbasyon ile kendiniz keşfedin!

Cinsellikte kendinizi ve vücudunuzu ne istediğinizi mastürbasyon ile keşfedebilirsiniz. Partnerinizle cinsel ilişki esnasında böylelikle onu daha rahat bir şekilde yönlendirebilirsiniz. 

Her mastürbasyonun sonunda orgazm olmayı beklemeyin!

Mastürbasyon esnasında hedefinizi büyütmeyin elde etmek istediğiniz sadece biraz rahatlamak o halde bırakın kendiliğinden gelsin bazı şeyleri akışına bırakmak mantıklı olandır. Kendinizi o ana bırakın! Ve bedeninizi tanıyın unutmamalısınız ki mastürbasyonu herkes yapıyor.

YORUM YAP
YORUMLAR