Demet Akalın isyan etti!. Yemediğim hakaret kalmadı!

KızlarSoruyor tarafından hazırlanan '2018 yılının en dobra ünlüsü  hangisi' anketinde en çok oyu alan ünlü popçu Demet Akalın oldu. Demet Akalın'ı Danla Bilic, Yeşim Salkım ve Seda Sayan izledi.

KızlarSoruyor tarafından hazırlanan '2018 yılının en dobra ünlüsü  hangisi' anketinde en çok oyu alan ünlü popçu Demet Akalın oldu. Demet Akalın'ı Danla Bilic, Yeşim Salkım ve Seda Sayan izledi. .

 Bu sonucu Instagram hesabından paylaşan Demet Akalın, kendisini samimiyetsizlikle suçlayanlara da yanıt verdi. İşte Demet Akalın'ın o sözleri:

'2 buçuk yaşında babasız kaldım ben. Hayat benim için hep mücadele hep takdir edilme hissiyle geçti. Anneme olan sevgim, ona laf gelmesin korkusundan hep tetikte geçti ömür.

O babasız geçen yıllarda, komşu çocukların akşamları eve gelen babaları benim içime, yüreğime hep koca koca oturdu. .

Şimdi Hiramı baba sevgisinden mahrum bırakmamak için 2 aydır yüzünü bile görmek istemediğim eski eşimden umudu eksik etmediğim için yemediğim hakaret kalmadı!

Hira'nın barışma videosuna kurgu diyen kalpsizler bile oldu. Yazan yazdı, çizen çizdi. 
Ama benim samimiyetimi halkımın yüreğinden alamadılar"

(En ilginç magazin haberlerini anında öğrenmek için instagram'daki @bilalozcannofficial ve @bilalozcancom hesaplarımızı da takip edebilirsiniz)

YORUM YAP
YORUMLAR