Demet Akalın: Berkay, Caner Erkin'in üstüne atlamaya kalktı!

Demet Akalın, bu olay yüzünden iki yıl önce doğum gününde Caner Erkin ile eşine rezil olduğunu anlattı... İlginç ayrıntılar aşağıda...

  • Bilal Özcan yazıyor - 

Demet Akalın bugün arayıp da Berkay ile Rolex saat konusunun iç yüzünü anlatırken, “Berkay Rolex’i götürüp parasını almak istedi, görevli ödeme yapmayınca küfür kafir beni aradı” açıklaması magazin gündemini sarstı.

Ancak ünlü şarkıcı o konuşmamızda çok önemli başka bir şey daha söyledi.

Berkay Şahin’den Demet Akalın'a: Hediyenin arkasından koşmak yanlış! TIKLAYIN

Berkay’ın dün akşam Harbiye Açık Hava Tiyatrosu’nda, gelirini Mehmetçik Vakfı’na bıraktığı konser öncesi gazetecilerle konuşurken kendisiyle ilgili söylediklerine içerlemişti ünlü şarkıcı…

Berkay’ın “Demet bu bir küser bir barışır, daha evvel de böyle olmuştu.” sözlerine şöyle cevap vermişti: 

Demet Akalın: Berkay küfür kıyamet beni aradı. TIKLAYIN

“Bir de ne demek o ya ‘Demet bu her zaman yapıyor”? Ben onun yüzünden Caner Erkin ve karısına rezil oldum iki sene önce doğum günümde. Caner’in üstüne atlamaya kalktı iki sene önce doğum günümde. ‘H…’a bak ya. Hem saat aldık anasını yandığımın dünya para verip birde şey çıktık ya üstüne terbiyesiz olduk, görgüsüz olduk, rezil olduk. Olduk da olduk anasını yandığımın nasıl bir şey anlamadım yani.”

Berkay ile Caner Erken’in meselesi 6 yıllık!

Evet, Demet Akalın doğum gününde, orada misafir olarak bulunan Berkay’ın, Caner Erkin ile kavga etmek için onun üzerine atlamaya kalkması çok önemli bir ayrıntı.

Hem sadece magazin basını için değil, Beşiktaş’ın as oyuncusu Caner Erkin’in karşı karşıya kaldığı böyle bir durum spor basını açısından haber değeri taşımaktadır.

Peki Berkay neden böyle bir şey yaptı?

Bunu elbette en iyi kendisi cevaplandırabilir ama herkesin bildiği Berkay’ın bekar olduğu dönemde, Caner Erkin’in o zamanki eşi Asena Atalay ile aşk yaşadığına dair iddiaların aylarca kamuoyunu meşgul etmiş olması.

2013 yılında Günaydın Gazetesi muhabiri Hakan Uç, Akmerkez’deki bebek odasında başbaşa yarım saat kalan Berkay ile Asena Erkin’in çıkışta fotoğraflarını çekmiş, olay gündemi sarsmıştı.

Daha sonra şarkıcı Berkay ile kendisinin stil danışmanlığını yapan Asena Erkin’in Londra’da el ele ve sarmaş dolaş fotoğraflarının çekildiği ortaya çıkmıştı.

Gazete ve televizyonlarda, sosyal medyada çok yazılıp çizilen bu olay sonrasında Caner Erkin o zamanki eşinden boşanmıştı.

Şimdi akıllardaki soru şu:

Bu olaylardan 4 yıl sonra, yani iki yıl önce demet Akalın’ın doğum gününde Berkay, olayın mağdur tarafı olan Caner Erkin’e niye saldırmaya kalktı? 

Berkay bu konuda bir açıklama yapmak isterse elbette seve seve yayınlarız.

  • Bilal Özcan -
YORUM YAP
YORUMLAR