Defne Samyeli’nin gençlik yılarına ait fotoğrafı ortaya çıktı

Şimdilerde Star TV'de ekrana getirilen sol Yanım dizisinde rol alan Defne Samyeli'nin 'Hiç estetiğim yok' iddiası uzunca bir süre konuşulmuştu.

Eski spiker, şimdilerde şarkıcılık ve oyunculuk kariyerinde emin adımlarla ilerleyen Defne Samyeli en çok konuşulan isimler arasında yerini alıyor. Geçtiğimiz günlerde estetik sorularına yanıt veren Defne Samyeli, 'Bende estetik yok vallahi.
YOUTUBE KANALIMA ABONE OLMAK İÇİN TIKLAYIN

Hepsi küçük dokunuş... İsteyen inansın, isteyen inanmasın... Olsa söylerdim. Çünkü biri yaptıracaksa, o kişi benim' ifadelerini kullanmıştı.

Ancak Defne Samyeli'nin 1993 yılında üniversiteye giderken çekilen fotoğrafı ortaya çıktı. Görenlerin şaşkına döndüğü fotoğraflarda Samyeli'nin elmacık kemiklerindeki ve burnundaki değişiklik dikkatlerden kaçmadı.

Defne Samyeli'nin gençlik fotoğraflarının ortaya çıkmasının ardından 'estetik' iddiaları yeniden gündeme geldi.

Defne Samyeli, güzellik sırrını 'Güzellik takıntım yok. Cildimi korumaya çalışıyorum. Rutin şeyleri uyguluyorum. Bana göre ekstra bir şey yapmıyorum ama insanlara göre çok şey yapıyorum. Bazı şeyler alışkanlık oldu…' sözleri ile açıklamıştı.

Samyeli, geçtiğimiz haftalarda 'Ben 48 yaşımdayım 20 yaşımdan beri ne aktivitemde değişiklik var ne de başka bir şey yapıp da 'yoruldum' diyemiyorum. 60 -70 -80 yaşım için hayallerim var. Gazeteler yazmasa ben yaşımın farkında değilim.' diyerek kendini genç hissettiğini belirtmişti. 

YORUM YAP
YORUMLAR