Daha ateşli seks için daha önce hiç duymadığınız tüyolar!

Her bir adım heyecanını biraz daha arttıracak ve yeni hedefler belirlemen için sana ilham verecek.

Eminiz ki hayatın boyunca yapmak istediğin şeylerin uzun bir listesi vardır.

Triatlona katılmak, yunuslarla yüzmek, paraşütle atlamak gibi…

Peki hiç yatak odasında yapmak istediklerini listelemeyi düşündün mü? Los Angeleslı Seks ve İlişki Uzmanı Emily Morse, “İsteklerini yazılı hâle getirirsen, onları gerçekleştirmek için kendine zihinsel olarak söz vermiş olursun” diyor.

Geceye bu 10 maddelik listeyle başla: 

1: Kaldır poponu!

Şimdi anlatacağımız zor görünen bir hareket olsa da, tahmin ettiğin kadar akrobasi gerektirmiyor.

Denemekten zarar gelmez, değil mi? 365 Sex Thrills kitabını yazarı Seks Uzmanı Lisa Sweet, “Yere eğil ve avuçlarını yere koyup kalçanı havaya kaldır.

(Yogadaki downward-facing dog pozunda duruyormuşsun gibi düşün.) Partnerin arkanda dursun ve elleriyle kalçanı kavrasın. Böylece pozisyonu ileri-geri hareket ederek sen kontrol edebilirsin” diyor.

İplerin tamamen senin elinde olduğu bu pozisyonda G noktanın uyarılması çok kolay. Ayrıca partnerin eliyle de klitorisini uyarabilir.

2: Egzersizden sonra…

Bir terleme seansının ardından bir diğerine geç: The Journal of Sexual Medicine'da yayımlanan bir çalışmada, 20 dakikalık bir kardiyodan sonra kadınların genital bölgesinde yüzde 150 oranında daha fazla uyarılma olduğu bulunmuş.

Ancak egzersizden yarım saat sonra bu etki kayboluyor. Elini çabuk tut ve egzersizin hemen ardından eve dönüp onunla birlikte duşa gir. Duşta yüz yüze olarak, sırtınız duvara dönük şekilde ayakta yapacağınız seks en ideali.

Sweet, “Partnerin bir koluyla dizini kaldırsın, bu pozisyon daha açık olmanı sağlar ve klitorisin uyarılmasını kolaylaştırır” diyor. İçinden çıkmasını önlemek içinse dairesel hareketler yapması daha iyi olur.

3: Baştan çıkarıcı filmler izleyin

İnternetten aceleyle bir şeyler bulup izlemek yerine, bunun için zaman yaratıp ikinizin de libidosunu arttıracak erotik filmler alın.

International Journal of Impotence Research'de yayımlanmış bir çalışmaya göre, erkekler grafik seks sahnelerini tercih ederken kadınlar erotik hikâyeler izlemekten heyecan duyuyor. İkisini de içeren filmler bulmak mümkün değil mi peki? Elbette mümkün.

DVD satışı yapan internet sitelerinin erotik kategorisine birlikte göz atın. İkinizin de izlemek isteyeceği bir film mutlaka bulacaksınız.

Klinik Seksolog ve İlişki Terapisti Kat Van Kirk, “Hem kadınların zevk alacağı bir konusu olan, hem de erkekleri tatmin edecek sahnelerle dolu filmler var” diyor.

Yine de porno sana göre değilse, seks sahneleri içeren Hollywood filmlerini tercih edebilirsin: Wild Orchid (Vahşi Orkide) veya Blue Valentine (Aşk ve Küller) gibi…

4: Seks eğitimi alın!

Bugüne kadar kitapçı raflarında gördüğün Kamasutra ya da cinsel eğitim kitaplarına gülüp geçtiysen, tekrar düşün. Bazı kitaplar tahmin etmediğin kadar öğretici olabilir.

Sevgilinle bir sonraki kitapçı turunuzda bu tür kitaplara, özellikle görselli anlatımı olanlara birlikte göz atın ve birkaç tanesini kasaya götürün.

Belki bu sayede şimdiye dek aklınıza gelmemiş olan ya da hiç bilmediğiniz pozisyonları deneyebilirsiniz. Dahası, doğru tekniği kullanarak erotik masaj yapmayı da öğrenebilirsin.

Yemek kitaplarından aldığın tarifleri deniyorsun öyle değil mi? O hâlde cinsel eğitim kitaplarını da hafife alma.

5: “Birleşme olmadan” seksi deneyin

Yatağa girin ve bu kez içgüdüsel olarak her zaman yaptığınız şeyden farklı bir şey yapın! The Doctors'da Seksolog ve Aile Hekimi Rachael Ross, “Bu tür sekste de çeşitli dokunuşlar, öpüşler var ancak klasik anlamda birleşme yok” diyor.

Tantrik sekste kullanılan bu çok yavaş teknik, yine de seni orgazma ulaştıracak kadar erotik (Ross, vajinada ritmik kasılmalar oluştuğunu söylüyor). Ve ilişkinizin seksten çok daha fazlası olduğunu yeniden hatırlamanızı sağlar.

6: En iyi seks oyuncaklarını seçin

Baş ucundaki çekmecede yer aç!  uyarıcı bölgeleri daha sıkı kavrayan  tasarıma sahip vibratör al.

Bu vibratörler G noktasını uyarırken aynı anda klitorise masaj yapıyor; ince gövdesi sayesinde partnerinin de içine girmesine olanak veriyor.

Uzaktan kumandalı olduğu için ilişki sırasında titreşim modu rahatlıkla değiştirilebiliyor.

Kullanımı oldukça kolay olan bu oyuncağın yatak odanıza heyecan ve eğlence getireceği kesin!

Partneriniz utangaçsa; bu heyecana  Finger Vibrator’larla başlayabilirsiniz.

Zamanla diğer vibratörleri kendisi isteyecektir. Finger Vibrator; yatak odasında seks oyuncaklarına alışkın olmayan çiftler için ideal.

Partneriniz, ellere takılarak titreşim gönderen bu aletle hem ellerini kullanmayı öğrenecek hem de mükemmel orgazma ulaşmanızı sağlayacak. Parmak uçlarındaki silikon kısımlar sayesinde ise cildiniz zarar görmeyecek

7: Buz gibi öpücükler…

Ona hiç beklemediği bir deneyim yaşatmak ister misin? Oral seksten önce eline bir parça buz al. Morse, “Buzu ağzına alarak biraz onunla oyna ve cinsel gerilimin tırmanmasına izin ver. Ardından her zaman yaptığın şekilde oral sekse geç.

Bir yandan da buzu penisin üzerinde gezdir. Bu şaşırtıcı sıcak-soğuk deneyim onu tahrik edecek ve sinir uçlarını çok farklı bir şekilde uyaracak. Tıpkı ayakların sıcak kumda yandıktan sonra denize atlamak gibi!

8: Gözlerini kapat

Daha önce seks yapmadığınız ama denemek istediğiniz bir yer var mı? Mesela parkın gözden uzak bir köşesinde ya da arka bahçede hızlı bir sevişme yaşayabilirsiniz.

Daha fazla heyecan için gözlerini bağlamayı dene. (Korkma, S&M ilişkiden bahsetmeyeceğiz!) Gözleri kapatmak, dış dünyaya ait algıları tamamen kapatıp hissettiklerine odaklanmanı sağlar. Master Jeff, “O anda bedeninde olanlardan başka bir şey düşünemez ve seksi çok daha yoğun yaşarsın” diyor.

9: Su basıncı ile orgazmı dene

The Posh Girl's Guide to Play kitabının yazarı Alexis Lass, suyla oluşan orgazmın alışılmışın dışında bir deneyim olduğunu söylüyor:

“Düzenli bir şekilde akan sıcak suyun teması, klitorisi ellerin ya da ağzın yaptığından farklı bir şekilde uyarır. Daha derin, yoğun ve uzun süren bir orgazm yaşayabilirsin” diyor.

Bunun için küvette sırt üstü uzan ve bacaklarını genişçe aç. Pozisyonunu, akan suyun klitorisine temas edebileceği şekilde ayarla.

Ya da duş başlığından yardım al: Ayakta dur ve başlığı yukarı çevirerek basınçlı suyu klitorisine tut.

10: Denemek istediğin bütün pozisyonları yaz, ondan da aynı şeyi iste

Hiç onun düşüncelerini okuyup gerçekten ne istediğini bilmeyi hayal ettin mi? Aslında bu mümkün olabilir.

Eline bir kâğıt ve kalem al, bir şişe de şarap aç. Ardından birlikte oturup denemek istediğiniz pozisyonların listesini yapın. The Lover's Guide Illustrated Encyclopedia kitabının yazarı Chris F. Fariello, daha sonra listeleri karşılaştırmanızı ve içlerinden birini o gece denemek için seçmenizi öneriyor:

“Sadece bu listeleri yapmak ve üzerinde konuşmak bile heyecanlanmanıza yetecek.

Özellikle de ikinizden birinin listesinde tamamen uydurulmuş olan bir pozisyon varsa.” Dahası, bu küçük çalışma oyuna devam etmenizi sağlayacak. Listenize yepyeni ve daha heyecanlı maddelerin eklenmesi ise an meselesi!

The Doctors'tan Seksolog Rachael Ross'un önerdiği bu tahrik edici taktikleri dene:

“Gün boyunca onu baştan çıkaracak mesajlar gönder.”

“Seks sırasında, normalde hiç kullanmadığın kelimeler kullan ve onu şaşırt.”

“Birkaç tane erotik kitap al ve yatak odandaki bir rafı ya da çekmeceyi bunlara ayır.”

Hislerinizi harekete geçirin

Vücudunuza masaj yaptırmak, aromatik mumlar eşliğinde duş almak ve yaramaz fanteziler kurmak sizi sevişme moduna hazırlayacağı gibi fizyolojinizde de olumlu etkiler yaratır.

Bir partneriniz olsa da olmasa da bu aktiviteleri hayatınızın bir parçası haline getirmenizi öneririz.

Spor yapın!

Spor yapmak kalp ve damar sağlığını korumak açısından önemli olduğu kadar vücuda enerji yayarak stresten arınmamızı sağlayan çok önemli bir aktivitedir.

Dolayısıyla spor yapan kişilerin cinsel hayatının yapmayanlara göre çok daha renkli ve aktif olduğunu söyleyebiliriz.

Uykunuzu alın!

Günlük yaşantınızda yeteri kadar uyumuyor ve dinlenmiyorsanız cinsel hayatınızın iyi olmasını beklemeyin.

Yoğun çalışma temponuz yüzünden sürekli kafein alarak ayılmaya çalışıyor daha sonra da geceleri uykusuzluk çekiyorsanız bu düzensizliğe bir son verin. Sevişme sırasında dinamik olmalısınız ki sevişme süreniz uzasın!

Stresi yatak odanızdan uzak tutun!

Seksin stres azaltıcı bir etkisi olduğunu bilmemize rağmen sinirli ya da üzgün olduğumuz zaman sevişmeye vakit ayırmayız.

Stres libidomuzu aşağıya çekerken zevk dürtülerimizi de ortadan kaldırabilir. Dolayısıyla stresten arınmamızı sağlayan çeşitli aktiviteleri (yoga, spor vs) hayatımıza bir an önce katmamız gerekiyor. Bu aktiviteler size  esneklik de kazandıracağı için sevişme sırasında, farklı pozisyonlarda farklı zevkler almanız kolaylaşacaktır.

YORUM YAP
YORUMLAR