Cinsellik esnasında ön sevişmeden daha etkili olan hareket!

Libidoyu arttıran hareketler nelerdir? Kadınların hayatlarının bir noktasından sonra kaybettikleri libidolarını tek hareketle yeniden arttırmanız mümkün!

Libidoyu arttıran hareketler nelerdir? Kadınlar bir süre sonra libidolarını kaybetmekte ve cinsel anlamda partnerine karşı istek duymamaya başlamaktadır. Uzmanlar tek bir hareketle kadınların libidosunun artırılabileceğini hatta bu hareketin ön sevişmeden bile daha etkili olabileceğini söylüyor. Peki libidoyu artıtran hareketler nelerdir? İşte bu sorunun yanıtını sizler için hazırladık! 

KADINLAR BİR SÜRE SONRA LİBİDOLARINI KAYBEDİYORLAR 

Kadınlar, hayatlarının bir kısmından sonra neredeyse libidolarını tamamen kaybediyorlar. Bilim insanları bu soruna yönelik bir araştırmaya imza attı. Bu araştırma libidoyu arttıran, belki de cinsel uyarılma bozukluklarını tedavi edecek düzeyde bir araştırma. 

AYAK BİLEKLERİNE VURMAK LİBİDOLARINI ARTTIRIYOR 

Amerikalı bilim insanlarının yaptığı araştırmaya göre kadınların ayak bileklerine vurmak libidolarını ön sevişmeden daha fazla arttırıyor. Ayaktan omurga köküne gönderilen elektrik sinyalleri genital bölgeye bir kan dalgası göndererek kadının cinsel dürtüsünü arttırıyor.

İLAÇLARDAN DAHA UCUZ BİR ALTERNATİF SUNUYOR 

Kadın 30 dakikadan daha kısa bir sürede gıdıklayıcı bir ürperti hissediyor. Bu da cinsel olarak etkilenmesini tetikliyor. öyle vuruşların 30 farklı kadının cinsel dürtüsüne olan etkisi analiz edildi. Kadınların neredeyse yarısı hayatlarının bir noktasından sonra libidolarını kaybediyor. Bilim insanları bu çalışmalar sayesinde cinsel uyarılma bozukluğuna karşı ilaçtan daha ucuz bir alternatif bulunabileceğini umuyor. 

CİNSEL UYARILMA BOZUKLUĞU SEMPTOMLARINI HAFİFLETEBİLİR 

Araştırmanın yazarı Michigan Üniversitesi Profesörü Tim Bruns, ''Stimülasyon 3 ay boyunca tekrarlanırsa vajinaya kan akışını ve sinir bağlantısını daha iyi hale getirebilir.

Cinsel uyarılma bozukluğu semptomlarını hafifletebilir'' diyor. Araştırma için kadınların bileklerine ince bir iğne yerleştirilerek elektrik dalgası verildi. Tibial sinir yoluyla omurga köküne gönderilen dalgalar teoride kadınların özel bölgelerine kan akışını arttırıyor. Tedavinin bir yan etkisi olup olmadığı henüz bilinmiyor ancak araştırmacılar ümitli. 

YORUM YAP
YORUMLAR