Cinselliğe fazla düşkün erkeklerle evli kadınlara tavsiyeler!

Eşi veya sevgilisi her gün cinsel ilişki isteyen kadınlar için hayat gerçekten zordur.

Eğer partneriniz, sizin duygusal ve fiziksel durumunuza aldırmadan, canı her seks isteğine sizinle sevişmek istiyorsa, bu yazı işinize yarayabilir. 

YOUTUBE KANALIMA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

Öncelikle, bir ilişkide normal olarak tanımlanan cinsel ilişki sıklığını açıklayayım;

Mutlaka bir sayı vermem gerekirse, evli bir çiftin ayda 6-12 kez seks yapması dünya ortalamasına göre normal kabul edilebilir. Yani haftada 2-3 kez seks yapmak makuldür.

Haftanın her günü, hatta günde birden fazla seks yapmak isteyen kadın veya erkek ise, karşısındakini fiziksel ve ruhsal anlamda yorabilir...

Böyle bir eşle evliyseniz işte yapabilecekleriniz;

Hastalık İhtimalini Göz Ardı Etmeyin

Giderek yaygınlaşan seks bağımlılığı, hem kadın hem de erkekler için psikiyatrik anlamda tedavi edilmesi gereken bir hastalıktır.

Kocanızın yahut erkek arkadaşınızın, duygudan yoksun cinsel istekleri varsa, sizin beklentilerinizi veya cinsel isteklerinizi önemsemiyorsa ve en önemlisi;sizi bir seks objesi olarak gördüğünü hissediyorsanız, o bir seks bağımlısı olabilir.

Bu durumda yapılması gereken en iyi şey, partnerinizle durumu konuşmak ve bir uzmana başvurmak olacaktır.

Eğer psikiyatra gitmeye ikna olmaz ise, siz tek başınıza gidip, onunla yaşamı nasıl daha sürdürülebilir kılacağınıza dair öneriler alabilirsiniz.

YOUTUBE KANALIMA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

Her Cinsel İlişki Teklifinde Açık İletişim Kurun

Daha dün seviştiniz, bugün ise iş yerinde yoruldunuz veya can sıkıcı şeyler yaşadınız... Kocanız yine her zamanki gibi yatağa girer girmez, sizinle seks yapmak istediğine dair sözel veya bedensel emarelerde bulunuyor.

Bu durumda, onun erkeklik gururunu rencide etmeden, kalp kırmadan, kendi bireysel duruşunuzu sergilemeniz önemli. Çünkü, istemeden yaşanan her cinsellik aslında bir tecavüzdür.

Elbette böyle bir sorundan dolayı boşanmak anlamsızdır ama, kişilik haklarınızı, kadınlık onurunuzu da çiğnetmemeniz gerekir. Yoksa giderek size saygısı azalacaktır. Çünkü; kendine saygı duymayana (kocası dahil) kimse saygı duymaz.

Açıklayıcı, suçlamayan, yargılamayan, sadece kendinizi ifade eden cümlelerle, o anki duygu ve düşüncelerinizi eşinizle paylaşın. İlk başta öfke ve kızgınlık olsa da,giderek bu duruma alışacaktır.

Onu Deşarj Edecek Aktivite ve Aksiyonlara Odaklanın

Bir insan, belirli bir alanda enerjisini tüketirse, doğal olarak diğer yaşam alanları için harcayacağı enerji azalacak ve dinlenmek isteyecektir.

Kocanızın veya sevgilinizin çok enerji harcayacağı, mümkünse adrenalin salgılatan hobiler ve eğlencelerle ilgilenmek, cinselliğe zihninde ayıracağı öncelik ve önemi azaltacaktır. Bu aktivitlerin neler olabileceği tamamen size ve eşinizin ilgi alanlarına bağlı. Örneğin; uzun doğa yürüyüşleri veya maça gitmek ilk aklıma gelenler.

Mastürbasyon Yapmasına Olanak Sağlayın

Sizi aldatmayan, sadece sizinle cinsellik yaşamak isteyen fazla istekli kocanız varsa, ona da anlayış göstermek gerekir. Çünkü, eğer bir hastalığı yokken sadece hormonal özellikleri nedeniyle sekse düşkün olabilir.

Hatta, aşırı testosteron salgılayan bir erkek, çoğu kadının hayalini bile süsler...

YOUTUBE KANALIMA BURADAN ABONE OLABİLİRSİNİZ

Erkeklik hormonu fazla salgılanan erkeğin, size sadık olarak yardımcı seks oyuncakları ile tatmin olması, özdoyurum yapması kabul edilebilir bir şeydir.

Ona anlayışla yaklaşın, mümkünse enerjisini sizden alıp, oraya kaydırması için teşvik edin.

Kocanızın Cinselliğe Olan Düşkünlüğünü Kimseyle Paylaşmayın

Arkadaş ortamlarında, günlerde veya diğer toplu alanlarda, eşinizin seks performansı hakkında konuşmayın. Çünkü, toplumda maalesef cinsel açıdan tatmin olamayan kadın sayısı tahmininizden fazla...

Yanlış anlaşılmasın ancak, sırf bu türlü gereksiz konuşmalar nedeniyle eşini başka kadınlara veya en yakın arkadaşlarına kaptıran hatırı sayılır miktarda dul kadın var...

YOUTUBE KANALIMA BURADAN ABONE OLABİLİRSİNİZ

YORUM YAP
YORUMLAR