Cinsel açıdan şanssız kadın tipleri!

Güzel ve çekici olsa dahi, aşağıda sıraladığım 4 genetik ve fizyolojik faktör hem kadının hem de partnerinin seksten daha az zevk almasına neden olabiliyor.

İnce Dudaklı Kadın

Dudakları ince bir kadınla öpüşen erkek,kalın dudaklı kadınla öpüşmeye kıyasla daha az zevk alır.

YOUTUBE KANALIMA ABONE OLMAK İÇİN TIKLAYIN

Özellikle erkeğin de dudağı inceyse öpüşme hazzı her iki taraf için de minimum seviyeye düşer. Dudaklara ek olarak,ağız yapısı da cinsellik açısından önemlidir.

Küçük ağızlı bir kadın eğer kalın ve doldun dudakları var ise, erkeklere seksi gelir. Ancak küçük ağız ve ince dudak kombinasyonu erkeğin pek hoşuna gitmez.

Çözüm;

Dudakları kalınlaştırmak için çeşitli teknikler uygulanmakta. Liposekşın,estetik ameliyat ve geçici uygulamalar dudağı kalınlaştırmak için kesin çözümlerdir.

 

Hemoroidli Kadın

Halk arasında ‘’basur’,’’mayasıl’ gibi isimlerle bilinen hemoroid, deyim yerinde ise, tam bir cinsellik düşmanıdır! Kanama, ağrı dönemlerinde bırakın sevişmeyi, sağlıklı iletişim kurmayı bile imkansız hale getirir.

Basuru olan kadınlar ve genç kızlar için diğer önemli handikap; anal birleşme sorunudur. Eşi veya sevgilisi ters ilişki isteyen kadın, bu isteği ömür boyu karşılayamaz. Eşine karşı kendisini yetersiz hisseder.

Çözüm;

Basurun; Cerrahi müdahele, hap, krem, bitkisel takviye gibi onlarca farklı çözümü olduğu söylense de, tam anlamıyla iyileşen hasta sayısı azdır. Nüks oranı yüksek bir hastalık olan basurdan kurtulmanın garantili bir yolu henüz yok.

 

Küçük Göğüslü Kadın

70 beden civarı minik göğüsler erkeklerin pek hoşuna gitmez. İstisnalar olmakla birlikte,çoğu erkek göğüs bölgesi dümdüz olan kadınları çekici bulmaz. Ayrıca, dişiliğin sembolü olan göğüslerin belirgin olması, kadının kendisini daha iyi hissetmesine yardımcı olur.

Çözüm;

Göğüs estetiği ve göğüs büyütücü vakum pompalar bu sorunu gidermek için başvurulan yöntemlerdir.

 

Geniş Vajinalı Kadın

Ancak vajina iç kısmı, yani rahim ağzına kadar olan bölüm neredeyse tüm kadınlarda 3 ana gruba ayrılır;Dar vajina,esnek vajina ve geniş vajina.

Aşırı dar ve sıkı vajina cinsel birleşmede sorun teşkil etse de, alınan zevkle doğru orantılı olarak salgılanan sıvı,vajinayı kayganlaştırır. Erkeklerin bir kısmı dar vajina severken, önemli bir bölümü de ilişki sonrası peniste yaşanan ağrı nedeniyle dar vajinadan hoşlanmazlar.

Esnek vajina ise dardır ancak cinsel birleşmede genişler. Bu tür vajinaya sahip kadınlar daha sorunsuz ve kolay cinsel birleşme yaşarlar.

Geniş vajinaya sahip kadınlar ise en şanssız gruptur... Genetik kod ve çevresel faktörler (doğum,beslenme, yeme alışkanlıkları,ilişki durumu v.d) nedeniyle geniş olan vajina, kadının daha az zevk almasına neden olur. Hele de penis ince ve küçükse alınan haz daha da azalır.

Bu olumsuzluk erkek içinde geçerlidir.Çünkü aşırı bol vajina erkeğin yetersizlik duyarak performans düşüklüğü yaşamasına neden olabilir. Performans düşüklüğü genellikle erken boşalma ve sertleşme sorunu olarak dışa vurulur. İlaveten; geniş vajina erkeğin penisinde haz noktalarını uyarmayı zorlaştıracağı için, erkek zevk almayabilir.

 

Peki çözüm ne?

Vajinayı daha sıkı ve dar yapmak için 3 yöntem var:

İlk yöntem vajinoplasti,yani vajina daraltma operasyonu...Vajinoplasti hızlı ve etkili bir çözüm ama maliyeti biraz yüksek.

İkinci yöntem geçici yani semptomatik bir çözüm olan vajina daraltıcı jel ve kremler. Bu tür kremler iç genital bölgede konstrüksiyon (daralma) etkisi yapan etken maddeler içerirler. Hızlı ve etkili bir çözümdür ancak kullandığınız krem veya jelin markası önemli. 

Son yöntem ise vajina egzersiz aleti.Vajinal Toparlayıcı/Vajinal Rejenour olarak bilinen bu alet, 4ay boyunda günde 15 dk kullanılırsa,vajinada belirgin bir daralma ve sıkılaşma yapıyor. Temel prensibi pelvik taban kaslarını ve vajina duvarlarını güçlendirmek olan vajina toparlayıcı doğal ve sağlıklı bir yöntem. Tek dezavantajı 4-6 ay gibi bir süre düzenli kullanmak gerek.

Bu yöntemlere ilaveten ve hatta katkı olarak son önerim ise Kegel Egzersizleri yapmanız.

YORUM YAP
YORUMLAR