Cem Yılmaz, Serenay Sarıkaya suskunluğunu bozdu

Güzel oyuncu Serenay Sarıkaya ile ayrılıkları çok konuşulan Cem Yılmaz geçtiğimiz günlerde Zafer Algöz'le birlikte karaoke yaptığı görüntüleri paylaşmış, ünlü komedyenin eski sevgilisi Serenay Sarıkaya paylaşımı beğenmişti.

Yaklaşık bir yıl süren ilişkilerinin ardından en son yılbaşında Cem Yılmaz'ın Serenay Sarıkaya'yı takipten çıkıp, sonra yeniden takibe almasıyla konuşulan birliktelik şimdi de bir 'like' ile yeniden gündeme geldi.
YOUTUBE KANALIMA ABONE OLMAK İÇİN TIKLAYIN

Cem Yılmaz'ın Zafer Algöz'le birlikte Nejat Alp'ın 'Arkadaşım' şarkısında karaoke yaparken çekilen görüntülerini Serenay Sarıkaya'nın beğenmesi 'Barıştılar mı?' sorusunu gündeme getirdi. 

Etiler'de görüntülenen Cem Yılmaz, Serenay Sarıkaya'nın 'like' hamlesinin ardından ilk kez konuştu. Magazin Hattı muhabirleri ünlü komedyene, çok izlenen karoke düetini hatırtarak videoyu beğenen Serenay Sarıkaya'yı sordu.

'Serenay Sarıkaya ile barıştınız mı?' sorusuna Cem Yılmaz, 'Hayır, barışmadık' diye yanıt verdi. Öte yandan, ünlü komedyenin daha sonra eklediği 'Küsmedik ki!' cümlesi kafaları karıştırdı.

 

YORUM YAP
YORUMLAR