Cem Yılmaz ile Defne Samyeli mayo, bikini alışverişi yaptı

Ünlü komedyen Cem Yılmaz ve sevgilisi Defne Samyeli, önceki gün İstinyePark'da objektiflere takıldı.

CEM YILMAZ-DEFNE SAMYELİ 

TATİL ALIŞVERİŞİ 


Ünlü komedyen Cem Yılmaz ve sevgilisi Defne Samyeli, önceki gün İstinyePark'da objektiflere takıldı. Öğle saatlerinde Markalar Sokağı'na gelen çift, alışveriş turu sırasında hayranlarının yoğun ilgisi ile karşılaştı. Gurbetçilerin çoğunlukta olduğu yerli ve yabancı hayranlarının fotoğraf isteklerini kibar bir şekilde geri çeviren başarılı komedyen, bu tavrı nedeni ile bazı hayranları tarafından eleştirilirken bazı hayranları tarafından ise haklı bulundu.

Alışveriş turuna içeride devam eden çift mayo ve bikini satan mağazalardan alışveriş yaparak yaz tatili için eksiklerini giderdi. Diamond-Elite-Platinum-Plus isimli gösterisi ile bu sezon sevenlerinin karşısında olan ve gösterinin İstanbul ayağını geride bıraktığımız gün tamamlayarak 24 Mayıs-02 Haziran tarihleri arasında İzmir de sahne almaya hazırlanan Yılmaz, yaptığı alışveriş sırasında mağaza tercihleri ile İzmir gösterisi sonrası tatil planı yaptığının sinyallerini verdi. Uzun süre alışveriş merkezinde keyifle alışveriş yapan Yılmaz ve Samyeli çifti, akşam saatlerinde özel araçları ile alışveriş merkezinden ayrıldı. 



DEMET AKALIN

TATİL DÖNÜŞÜ ALIŞVERİŞ TURU 


Geride bıraktığımız hafta yakın dostları ile Maldivler tatiline çıkan ünlü popçu Demet Akalın, önceki gün İstinyePark'da objektiflere yansıdı. Bir kız arkadaşı ile geldiği alışveriş merkezinde tur atan Akalın, Emporio Armani, Louis Vuitton ve Fendi gibi dünyaca ünlü markaların mağazalarını gezerek alışveriş yapmayı ve yaz sezonu ürünlerini incelemeyi ihmal etmedi. Çıkardığı Ateş albümü ile de ses getiren ve beğenilen başarılı popçunun neşeli halleri de gözlerden kaçmadı. 



EROL EVGİN-MURAT EVGİN 

BABA OĞUL TOPLANTISI 


Türk pop müziğinin duayen ismi Erol Evgin ve kendisi gibi müzisyen olan oğlu Murat Evgin, geride bıraktığımız gün İstinyePark'da görüntülendiler. Sanat hayatının 50. yılını kutlayan pop müziğin efsane ismi Erol Evgin, ayrı olarak geldiği oğlu ile Markalar Sokağı'nda bulunan Masa Restoran'da buluşarak toplantı yaptı. Medya iletişim danışmanları ile bir araya gelerek yeni projeler üzerine toplantı yapan baba-oğul yeni projelerin yakın olduğunu dile getirdiler. Toplantı sonrası alışveriş yapmayı da ihmal etmeyen Erol Evgin ve Murat Evgin kısa süren alışveriş turları sonrası geldikleri gibi ayrı ayrı alışveriş merkezinden ayrıldılar.

 


FERNANDO MUSLERA-PATRİCİA CALLERO

KUPA ZAFERİNİ AİLESİ İLE KUTLADI


Galatasaray'ın başarılı kalecisi Fernando Muslera, eşi Patricia Callero ve küçük oğulları ile birlikte İstinyePark'da objektiflere takıldı. Geride bıraktığımız Çarşamba günü Akhisarspor ile oynadıkları Ziraat Türkiye Kupası final maçını kazanarak kupayı müzesine götüren Galatasaray'ın file bekçisi, kupa zaferini ailesi ile birlikte yemek yiyerek kutladı. Müdavimi olduğu Zuma Restoran'a gelerek ailesi ile birlikte öğle yemeği yiyen Muslera, yemek sonrası alışveriş yapmadan Markalar Sokağı'ndan aracını teslim alarak alışveriş merkezinden ayrıldı. 



HANDE ACAR 

GÜNEŞLİ HAVANIN TADINI ÇIKARDI


Cemiyet hayatının sevilen isimlerinde Hande Acar, önceki gün İstinyePark'da objektiflere yansıdı. Markalar Sokağı'nda bulunan Masa Restoran'da dostları ile yemek yiyen Hande hanım, çıkışta gazetecilere poz verdi. Giyimine ve taşıdığı aksesuarlara her zaman önem veren Hande Acar, her zaman ki şıklığı ile göz doldurdu.



NEJDET AYAYDIN

ALIŞVERİŞ TURU


Deneyimli iş insanı Nejdet Ayaydın, önceki gün İstinyePark'da görüntülendi. Tek başına geldiği Markalar Sokağı'nda aracını valelere teslim eden Ayaydın, kendisini görüntüleyen gazeteciler ile kısa süre sohbet etti. İpekyol mağazalarının yönetim kurulunda bulunan deneyimli iş insanı, alışveriş merkezine girerek kısa süre alışveriş yaptı.  

YORUM YAP
YORUMLAR