Cedi Osman’ı kıskandıracak paylaşımlar!

Ebru Şahin ve Akın Akınözü'nün yeni pozları Cedi Osman'ı yine çok kızdıracak! Hercai dizisinin başrol oyuncuları Ebru Şahin ve Akın Akınözü'nün yeni kareleri sosyal medyayı salladı.

Atv'nin fenomen dizisi Hercai yıldızları Ebru Şahin ve Akın Akınözü'nden yeni haberler var. Pazar akşamları seyirciyi ekrana kilitleyen Hercai dizisinin hayranları mest olmaya devam ediyor. Sevilen dizide Reyyan ve Miran aşkı ile ekrana gelen ünlü ikili başarılı performansları ve dizi hikayeleri ile çok konuşuluyor. 
YOUTUBE KANALIMA ABONE OLMAK İÇİN TIKLAYIN 

Hayranlarının çok yakıştırdığı dizi çiftinin sosyal medyada büyük ilgi gören yeni pozları Ebru Şahin'in basketbolcu sevgilisi Cedi Osman'ı kıskandıracak nitelikte.  Öyle ki, Ebru Şahin ve dizi partneri Akın Akınözü'nü  her fırsatta yakıştırdıklarını dile getiren hayranları yine boş durmadı. Sosyal medyada Ebru Şahin ve Akın Akınözü'nün bu dizi karelerine beğeni ve yorum yağdı.

Daha önceden Cedi Osman'ın sevgilisini kıskandığı iddia edilmişti. Hatta ünlü basketbolcunun Ebru Şahin ve Akın Akınözü'nü yakıştırdıkları yönünde yorum yapan bazı takipçileri Twitter'da engellediği konuşulmuştu. Engel yiyen sosyal medya kullanıcılarının "Kötü bir şey yazmadık. Bizi neden engelliyorsun?" şeklinde mesaj attığı haberleri son günlerde magazin gündeminde sıkça konuşulmuştu.

Ekranların yakıştırılan çiftinin hayranları tarafından beğeni yağmuruna tutulan yeni dizi kareleri işte karşınızda...

YORUM YAP
YORUMLAR