Can Yaman, Demet Özdemir’e götürmesi için verilen hediyeleri otelde bırakmış!

İtalya'da yeni bir aşk ilişkisine başlayan Can Yaman Türkiye'ye döndü. Ancak, yabancı hayranlarının Demet Özdemir'e iletmesi için onunla gönderdiği hediyeleri Roma'da otelde bırakmış.

BURAYA TIKLAYARAK YOUTUBE 

KANALIMI TAKİP EDEBİLİRSİNİZ

Özel Haber

Can Yaman reklam filminde oynamak ve Ekim’de başlayacağı Sandokan dizisinin sözleşmesini imzalamak için gittiği İtalya’dan pazar günü döndü.

Ancak ünlü oyuncunun İtalya seyahatinin yankıları, hem İtalya'da hem burada sürüyor.

Roma'da kaldığı 5 gün içinde çok yoğun mesaisine rağmen aşk yaşamayı da başaran aktör, ünlü İtalya sunucu Diletta Leotta’yla Roma’daki Eden Otel’de 5 gece geçirdi. 

Can Yaman ve spor muhabiri, televizyoncu sevgilisi Diletta Leotta için İtalyan Che dergisi tarafından 'İnnamorati Pazzi' - Çılgın Aşıklar - başlığı atıldı. Dergi İtalya'da ve tüm Avrupa'da bugün piyasaya çıktı.

Haberi duyuran İtalyan dergilerinden ‘Chi’ bu sabah piyasaya çıkan sayısında Can Yaman ile sevgilisinin fotoğraflarını kapak yaptı ve başlığı ‘Çılgın Aşıklar’ olarak attı!

"DEMET ÖZDEMİR’İN HEDİYELERİNİ TÜRKİYE’YE GETİRMEDİ"

İtalyan Chi dergisi Can Yaman’dan, televizyonun ve sosyal medyanın yeni seks sembolü olarak söz ederken, yeni aşkı Diletta Leotta’nın bir süre öncesine kadar sevgilisi olan boksör Daniele Scardina’dan kesin olarak ayrıldığını da vurguladı.

Bu arada İspanyolca yazan, @marianamontoyagarcia54 instagram hesabı kullanıcısı Demet Özdemir fanı, @bilalozcannofficial hesabımıza ilginç bir mesaj yolladı.

Bilgiyi Can Yaman’ın Roma’da kaldığı otel personelinin verdiğini söyleyen bu fana göre Can Yaman, kendisine Roma’da hayranlar tarafından Demet Özdemir’e götürmesi için verilen hediyeleri otelde bırakmış.

Demet Özdemir'in İspanyol fanının Bilal Özcan'a yolladığı mesaj ve tercümesi...

'ERKENCİ KUŞ', HALEN İTALYA, İSPANYA VE PEK ÇOK ÜLKEDE YAYINLANIYOR

@marianamontoyagarcia54 göre, Demet Özdemir’e Can Yaman aracılığıyla hediye gönderen hayranlar arasında bir çok çocuk da bulunuyor.

Can Yaman Roma’da kaldığı Eden Oteli’ndeki odasından pek çok, hediye ambalajlı paket ile fotoğraf çektirip paylaşmıştı…

Can Yaman Roma'da kaldığı otelde pek çok hediye paketiyle gülümseyerek fotoğraf çektirmiş ve instagram sayfasında paylaşmıştı. Can Yaman paylaşımın altına İtalyanca olarak, "Tüm bu hediyeler için kalbimin derinliklerinden teşekkür ederim. Sizi seviyorum"

Demet Özdemir ile Can Yaman’ın birlikte oynadığı ‘Erkenci Kuş’ dizisi halen ‘Day Dreamer’ ismiyle İspanya, İtalya, Güney Amerika ülkeleri ve pek çok dünya ülkesinde televizyonlarda yayınlanıyor.

Bu nedenle, çok beğenilen diziyle ilgili olarak dünyanın her yerinde hem Can Yaman’a hem de Demet Özdemir’i çok büyük bir hayran kitlesi takip ediyor.

BURAYA TIKLAYARAK YOUTUBE

KANALIMI TAKİP EDEBİLİRSİNİZ

YORUM YAP
YORUMLAR