BUSE TERİM VE DAMAT-TWEEN'DEN SEVDİKLERİNİZİ ÖZEL HİSSETTİRECEK ETKİNLİK

BUSE TERİM EV SAHİPLİĞİYLE İSTİNYEPARK DAMAT-TWEEN MAĞAZASINDA 17 EYLÜL AKŞAMI İLGİNÇ BİR ETKİNLİK DÜZENLENECEK. HEM MARKAYI SEVENLERİ, HEM ONLARIN SEVDİKLERİNİ ÖZEL HİSSETTİRECEK BU SÜRPRİZ HERKESE AÇIK OLACAK.

 

BUSE TERİM , VFNO akşamı, İstinyePark DAMAT TWEEN mağazasında sürprizli bir geceye ev sahipliği yapacak.

 

Türkiye’nin ünlü blogger’ı ve sosyal medya fenomeni Buse Terim’in ev sahipliği ile 17 Eylül Çarşamba akşamı düzenlenecek olan Vogue Fashion’s Night Out etkinlikleri çerçevesinde, İstinyePark DAMAT TWEEN mağazasında, hem markayı sevenleri hem de onların sevdiklerini özel hissettirecek sürprizler bekliyor!

 

DAMAT TWEEN severler, 17 Eylül akşamı saat 19.30 – 21.00 saatleri arasında İstinyePark mağazasından, o geceye özel % 20 indirimle satın aldıkları ürünlerin üzerine diledikleri kişinin isim ve soy isminin baş harflerinin veya önemli bir tarihin nakış işlemelerini hemen yaptırtabilecek.

 

#Damat4you, “Damat sizin için, Damat sevdiğiniz için” anlayışıyla o akşam ilk defa başlayacak olan “Kişiye özel nakış servisi” o tarihten itibaren belirli DAMAT TWEEN mağazalarında müşteriye sunulmaya devam edilecek.

YORUM YAP
YORUMLAR