Bu yöntem ile dişil enerjinizi 2 katına çıkarabilirsiniz!

Doğada dişil ve eril enerji bulunmaktadır. Kişinin mutlu olması için bu enerjilerin dengede olması gerekmektedir.

Dişil enerji ve eril enerji cinsiyet fark etmeksizin herkeste bulunmaktadır. Bu enerjilerin birbirlerinden çok yüksek veya düşük olması duygu durumlarını etkileyerek hayatta dengesizlik yaratmaktadır.

Enerjiler duygularımıza, davranışlarımıza bağlı olarak değişmektedir. Bu sebeple dişil enerjinizi kolayca yükseltmeniz mümkündür. Dişil enerjinizi yükseltmek için kendi iç dünyanızı değiştirirken kişisel bakımınıza özen göstermeniz ve tuzlu su ile banyo yapmanız da çok etkili olacaktır. 

DİŞİL ENERJİ ÖZELLİKLERİ

  • Dişil enerji sevgi dolu, hoşgörülü, affedici ve uyumludur.
  • Dişil enerji sevgiyi açığa çıkarır.
  • Üretkendir. İnsanın özgürlüğünü ve kendini olduğu gibi kabul etmesini simgeler.
  • Sezgiler ön plandadır.
  • Yaratıcı yönü öne çıkarır.
  • Dişil enerji insanın iç dünyasını tanımasını, özsevgi ve özşefkati destekler.
  • Dişil enerjisi yüksek olanlar yaşamı olduğu gibi kabul eder ve farkındalığı yüksektir.

DİŞİL ENERJİYİ YÜKSELTMEK İÇİN NE YAPILMALIDIR?

Dişil enerjiyi yükseltmenin en önemli adımı, kendinle barışmak ve kendini tanımaya başlamak. Kişinin özsevgi ve özşefkati keşfetmesi, kendine, duygularına ve isteklerine öncelik vermesi, dişil enerjiyi yükselten en önemli noktalardan biri.

İÇİNİZDEN GELDİĞİ GİBİ DAVRANIN

Dişil enerji, özgürlüğümüzü simgelediği için sezgilerimiz de ön plana çıkıyor. “İnsanlar ne düşünür?” demeden içimizden geldiği gibi hareket etmek, sezgilerimize güvenmek dişil enerjimizi yükseltir.

Dişil enerji yaratıcılıkla ilgilidir. Sanatla ilgilenmek, resim yapmak, bir şeyler yazmak veya okumak, yaratıcı yönünü açığa çıkaracak ve dişil enerjini yükseltecek.

Kendini iyi ve güzel hissetmek için yapacağın tüm cilt bakımı adımları çok işe yarayacak. Özellikle bir serumla cilde masaj yapmak, düzenli cildi temizlemek ve nemlendirmek cilt kaliteni artırıp daha sağlıklı görünmeni sağlayacak, böylece kendini çok daha iyi hissedeceksin.

Dişil enerji su elementiyle ilgilidir ve sık sık duş almak dişil enerjiyi yükseltir. Son dönemde popüler olan dişil enerji için tuzlu su ile yıkanmak da işe yarayabilir. Duştan çıkmadan önce son adımda deniz tuzu karıştırdığın 1 litre suyu üzerine dökebilirsin. Tuzlu su, negatif enerjilerden arınmana yardımcı olabilir.

YORUM YAP
YORUMLAR