Bir erkek sizinle sadece seks için konuştuğunun kanıtları!

Vücut dili yalan söylemez. Erkeklerin gerçekte ne istediğini bilmek için bu altı noktaya dikkat etmeniz yeterli.

Gerçek bir centilmen bulmak artık çok zor: Hele ki gençseniz.

Dışarıda, ruh ikizinizmiş gibi hissedeceğiniz yüzlerce adayla karşılaşabilirsiniz. Ancak aldanmamaya dikkat edin. Birçok erkeğin tek amacı sadece sizi yatağa atmak olabilir.

İşte cinsellik isteyen erkek davranışları

Birisiyle tanıştıktan sonra gerçek amacının ne olup ne olmadığını kısa yoldan anlamak için tek yapmanız gereken, karşınızdakinin vücut dilini dikkatlice gözlemlemek. İşte sadece cinsellik isteyen erkek nasıl davranır? Arzulayan erkek davranışları da denebilir.

1- Gözlerinize değil, dekoltenize bakıyorsa

Romantizm mi? Elbette herkesin istediği şey bu. Romantik bir gecenin hayallerini kurmuş ve flörtünle dışarıda bir şeyler içmeye başlamış olabilirsiniz. Ancak o, sizin gözlerinizin içine bakmaktansa sürekli dekoltenizi kollayabilir. Bakmasında tabii ki bir sorun yok; ancak bu durum gece boyunca aralıksız devam ederse, istediği şey aslında seks demektir. Ona gülerek bir şeyler anlatırken, o gülmek yerine sandalyesinden biraz daha yukarı kalkmaya çabalıyorsa, kararınızı vermeniz gerekecek.

Sadece cinsellik isteyen erkek nasıl davranır?

2- Sizin yanınızdayken başka kadınlara bakıyorsa

Baş başa yediğiniz bir yemekte, gözlerini sizden ayırmamasını beklemek biraz aşırıya kaçmak olacak.

Ama sizin varlığınızı neredeyse hiç umursamadan, omzunun arkasında kalan kadınlara bakmakla meşgul oluyorsa, amacını çoktan belli etmiş demektir. Hakkınızı romantizmden yana kullacaksanız, hesabı istemenin tam zamanı.

3- Sevgiyle dokunmak varken cinsel dokunuşlar yapıyorsa

Hayranlık duyduğunu defalarca söylediği bir yönetmenin filmine gitmiş ve sinemada el ele tutuşmuş olabilirsiniz.

Ne güzel. Ama yanındakinin eli sürekli olarak başka noktalarda gezmek istiyorsa ve öpüşmekten yana şansını zorlamıyorsa, amacı belli demektir. Öpüşmenin lafı geçmişken… İlk öpüşmenin french kiss (Fransız öpücüğü) olması da oldukça manidar olacaktır.

 

 

4- Gereğinden yakın duruyorsa

Dans ederken, müziğin ritmini ve janrını umursamadan size yapışıp duruyor mu? Ya da koltukta otururken sizi yarım kişilik yere hapsetmeye mi çalışıyor? Amacı tamamen fiziksel olabilir.

5- Her fırsatta okşamaya çalışıyorsa

Taksi beklerken sizi okşayan birilerinin varlığı biraz garip olmaz mı? Hareketleriyle içinde bulunduğunuz ortam ve ortamın şartları arasında bağlantılar kurmaya çalışarak, karşınızdakinin ne istediğini önceden sezebilirsiniz.

6- Pantolonunda kabarıklık varsa

Bundan daha açık bir kanıt olamaz. Arada sırada  olmasında elbette bir sakınca yok, ama gözünüz her takıldığında alışılmadık bir durumla karşılaşıyorsanız, karşınızdakinin ne istediğini anlayabilirsiniz.

YORUM YAP
YORUMLAR