Bir erkeğin sizinle ciddi ilişki düşünmediğini nasıl anlarsınız?

Ciddi bir ilişki düşünen, birlikte olduğu erkekle gelecek planları yapan kadınların cevabını merak ettiği bir tek soru vardır.

Ciddi ilişki düşünmeyen bir erkeğin bilerek veya bilmeyerek yaptığı şeyler,söylediği sözler vardır.Eğer birlikte olduğunuz erkeğin ilişkide ne kadar ciddi olduğunu merak ediyorsanız,bu yazıyı dikkatle okumanızda fayda var;

1-Sürekli ‘’hazır değilim’’diyorsa;Flört ettiğiniz erkek ilişkiniz hakkında konuşmalarınızda hazır olmadığını söylüyorsa,zamana bırakmaktan bahsediyorsa gerçekten de ciddi bir ilişkiden kaçınıyordur.Mutlaka bu kadar açık söylemesine gerek yok.Eğer,evlilik veya gelecek planları yapılan konuşmalara alaycı yaklaşıyorsa,konuyu sulandırmaya çalışıyorsa aynı şekilde,ciddi bir ilişki düşünmüyor ve sizinle öylesine takılıyordur.

2-Aşk travmalarından söz ediyorsa; İlişkinizin geleceği hakkında konuşurken sürekli konuyu geçmişte yaşadığı aşk hüsranlarına, hayal kırıklıklarına getiriyorsa bu erkekle ciddi bir ilişki düşünmeniz için biraz beklemenizde fayda var.

YOUTUBE KANALIMA ABONE OLMAK İÇİN TIKLAYIN

3-Gereksiz ve abartılı espriler yapıyorsa; Duygusal anlarınızda ciddi bir şeyler konuşmaya başladığınızda konuyu değiştirmek için gereksiz espriler yapması, dikkatinizi dağıtmaya çalışması çıktığınız erkeğin ciddi ilişki düşünmediğini gösteren bir diğer davranış şeklidir.

4-Hep kendinden söz ediyorsa ;’’Ben,ben,ben!’’ Cümleleri,yorumları  hep kendine odaklıysa,kendini yücelten söylemleri varsa ,hiç veya çok nadiren ‘’biz’’ diyorsa, bu erkek hayatı hep tek başına yaşamak eğilimindedir. Sürekli kendini yüceltme, ciddi düşünmeyen bir erkeği farkında olmadan ele veren davranışların başında gelir.

5-Aşırı cinsellik odaklıysa; Tabi ki seven insan sevgilisiyle cinsellik yaşamak ister. Bundan doğal bir şey yok.. .Ama, her konuyu sekse bağlıyorsa, seks yapmak için yoğun bir çaba harcıyorsa, hepsinden önemlisi; cinsellik sonrasında size mesafeli  ve soğuk yaklaşıyorsa, bu erkekten size koca olmaz! Aslına bakarsanız, bu erkekten sevgilide olmaz.

6-Sürekli bahaneleri varsa; Siz aramayınca aramıyor,sizi hiçbir zaman almıyor,buluşmalarınıza hep geç geliyor. Bu tür erkeklerin daima kendini haklı çıkaracak bahaneleri vardır. Trafik,yoğun iş temposu v.b nedenlerle herkes istemeden de olsa sevgilisini bazen ihmal edebilir. Ama bu durum süreklilik gösteriyorsa, sevgiliniz ilişkiye ve size yeteri kadar özenli değil demektir.

7-İzole ettiyse;Sizinle arkadaşlarını tanıştırmıyorsa,akrabalarından uzak tutuyorsa, ailesi ile her tanışmak istediğinizde sizi atlatıyorsa ,anlayın ki bu adam sizinle ileriye dönük bir şey düşünmüyor. Eğer ciddi bir ilişki düşünmüş olsa, ailesi, arkadaşlarının sizi tanımasına, hakkınızda fikir sahibi olmalarına izin verir,hatta bu durumdan mutlu olurdu.

Her kadın değer verdiği insanla güzel bir ilişki yaşamak ister. Bu konuda biz kadınların da yapması gereken iki şey var. Birincisi;sevgilinizi çok sıkmayın; Her sohbeti, her konuyu evliliğe bağlamayın. Ciddi  ilişki aklınızın bir köşesinde olsun ama gerçekten birlikte olduğunuz insan karakterli biriyse,onu bunaltmayın. Kademeli, alıştırarak yaklaşın

. İkincisi ise; Yukarıda saydığımız yedi davranışın tümünü veya çoğunu sürekli sergiliyorsa böyle bir erkekle gereksiz hayaller kurup ileride hayal kırıklığı yaşamayın.

YORUM YAP
YORUMLAR